Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Trojka >_Ja sad ne mogu da razumijem kako smo mi Srbi iz RS okupali pola BiH.. jer ste protjerali, poklali i silovali ne srbe na tom vasem djelu. Stvorili ste etnicki cistu zemlju a na kojoj su i drugi imali ista prava kao i vi. Cak i vise, jer na mnogim od tih mjesta vi ste bili manjina.
PROBUDI SE BOSNO DA TE JE BE MO ! OJHAAAAA PRC PRC
vaj islamofob na slici jedva ceka da OHR ode iz Bosne i Hercegovine,da genocidna tvorevina trazi odcijepljnje,zivi pa vidjeli,sve je ovo igra s nasom drzavom!Debela macka se igra s malim misom kak joj cefne! OVO JE DOKAZ DA OVIM PRITISKOM na drzavu BiH-nu ovi saveznici genocidne srbije nemaju u planu ikinut vize nasoj drzavi!Ucjenjuju,pocjenjuju, omalozavaju,pljuju po nasoj drzavi,GAZE i podrzavaju genocidnu tvorevinu!PROBUDI SE BOSNO I HERCEGOVINO! TUZI opet genocidnu srbiju!Ratni zlocinac ratko mladic je u beogradu gdje ga licno cuva tadic i svi to znaju pa opet ukidaju vize genocidnoj srbiji! TUZi,svaka zrtva pojedinacno! BiH4EVER! DA LI TI JE KRIVO???!!!!!
Slusaj vamo bagro,Bosna nikad nece uci u EU.Ali ce zato EU da izadze iz Bosne.Nema vise price na ovu temu,zavrseno.Jel jasno! Imal ko da mu nije jasnoo? Znaci svima je jasno,Bosna je u srcu EU i ona nemoze nikad ni izaci iz nje. Haj sad jedan po jedan,pranje ruku i da se sta pojede pa na spavanje.
NEMA HLJEBA BEZ MOTIKE.
Ucunite vi svoj dio,a \" mi cemo svoj ostaviti za nerednih nekoliko godina,kao i svaki drugi -uopste ga nije tesko rijesiti ali mnogo je lakse ostaviti ga neresenog i mnogo je korisniji kada se vrti u krug. Pozdrav iz \"REPUBLIKE SRPSKE\"
kada bi se takvi poput tebe barem malo ugledali na te \"koji su trebali otici u Anadoliju\" davno bi BiH bila u EU umjesto što smrdi na vaše šajkače, opanke i prasad
@Bosanac brate ocito je da moji komentari koji istinu i samo ISTINU zbore -to smijeta fasistickim genocidnim srbskim integristima a i ponekim domacim izdajnicima i lopovima! Sto se tice OHR-a plan je da oslabe nasu drzavu u svakom pogledu a jedan od najglavnih ciljeva je da OHR ode iz Bosne i Hercegovine da bi genocidna tvorevina i matica srbija mogle opet udarat po Nesoj zemlji!Srbija jaca i bit ce jaka jer ce bit clan EU-je,plan je unistenje drzave Bosne i Hercegovine,pojedini politicki lideri nase zemlje saradjuju sa genocidnom tvorevinom,genocidnom srbijom,EU-jom i rade za unistenje suverene drzave Bosne i Hercegovine!Nasa drzava ima USTAV od 1992-e godine to niko ne s pominje osim Komsica i Silajdzica!Tihic je vise neg tih,ne postoji vise ko covijek vec ko marioneta!Da ima i malce ljubavi s prema drzavi i narodu svoje zemlje ON bi vec odavno trazio da genocidna tvorevina mora bit ukinuta i izjasnit lijepo sve razloge zbog cega nasa drzava nemoze funkcionisat! BiH4EVER!
@fasiti \"prodali bi nas za male pare samo da nam ameri ne drze ledja\" Ja bih dodao - \"na nišanu\". Nema miljenikau BiH više, slušaš ili ne slušaš...
Za bosanske tzv .srbe i hrvate Safvet Bašagić Poezija napisana 1891 god. Znas Bosnjace, nije davno bilo, Sveg\' mi sv\'jeta nema petnaest ljeta, Kad u nasoj Bosni ponositoj, I junackoj zemlji Hercegovoj, Od Trebinja do Brodskijeh vrata, Nije bilo Srba ni Hrvata. A danas se kroz svoje hire, Oba stranca ko u svome sire.
Vama i nije mjesto u Evropi. Trebali ste otići kad je palo osmansko carstvo. Ali ni sad nije kasno da odete kući u Anadoliju.
fasisticka evropo goni se gdje sunce ne sija! prodali bi nas za male pare samo da nam ameri ne drze ledja
Srbi ce dobiti isto i Hrvati a Bosnjacima ce vize izdavati Efendija Ceric.
Kakva je razlika u ustavnom uredjenju bivse SFRJ i danasnje BiH nikakva.....Kako ste vi mogli da se odvojite iz YU ne pitajuci nas nista,. tako i mi mozemo iz BiH ....syebali su vas Alija i Hrvati...njima je mogla proci samostalna HR jer su imali manji broj Srba nego vi u BiH ...a i imali su vatikan i Zapad......Vi ste se syebali...jeste vecina ali niste za toliko da bi nas Srbe kao oni mogli iseliti...Onaj Fikret je bio ljudina...zapravo za njega je i glasao narod Bosne..,vecina muslimana... on je bio izabran za predsjednika BOSNE,,.ali syebase ga
Dalje...sta vi nas Srbe tjerate da zivimo sa vama u zajednickoj drzavi.To jedan NAROD drugom NARODU nigdje na svijetu ne moze da naredi...Moze vecinski narod da ne da samostalnost nacionalnoj manjini...Ali mi Srbi smo u BiH,konstuktivni narod, i nismo manjina, o tome se radi..