Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komsicu, bezveze pricas o jednom predsjedniku i samo potpaljujes ionako vec uzavrelu atmosferu. Znamo da je to u skorijoj buducnosti nemoguce. Svaki bi normalan covjek ove drzave volio da ima jednog predsjednika, kao i svaka druga drzava u svijetu, ali to su samo puste zelje, sad zasad.
ma samo FAHRO Bosnu spasava idemo prvi dajemo vise SBBB hahahahah
Ja sto Zeljko palamudise.... Pa naravno da je moguca i naravno da ce to i doci, ali sa tobom kakav si nevjerujem. Pa ti si pokazao svoje lice u 60 minuta, kada si planuo iz cista mira na Bakira Izetbegovica. Covijek nesmije ni pomislit kako li ce tek biti raditi sa Bakirom u predsjednistvu.... Sam si sebe iskljucio moj Zeljko, a to je bas suprotno od onog sto jedan politicar treba da uradi.
Ponovno bošnjačko biranje Komšića za Hrvatskog člana Predsjedništva je ravno objavi rata. Na vama je da odlučite kako ćete glasovat i ako odlučite izabrati Željka Komšića i uvesti nas u scenarij političkog nestanka mi vam poručujemo da će njegov mandat počet pjesmom „E MOJ DRUŽE SARAJEVSKI\" ...
IZ KOMENTARA NA MOJE MISLJENJE O SEJDI KOMSICU VIDIM DA SU DALI IZVJESNA BRACA BOSNJACI. NEMAM NAMJERU RASPRAVLJATI O NAPISANIM KOMENTARIMA ALI U SVAKOM SLUCAJU PODRZAVAM DEMOKRATKO PRAVO DOTICNIE DVOJICE BRACE BOSNJAKA DA SEBI IZABERU ZA CLANA PREDSJEDNISTVA SEJDU KOMSICA, KAO I DEMOKRATKO PRAVO DA PISU GLUPOSTI.
Ja sam ubjeđen da si ti ona iz Zena Srebrenice sto ima 4000 KM mjesecno dvije kuće u Sarajevu i malo joj para. Mislim tekstovi su ti bas inspirisani njenim i govorima ostalih clanica udruzenja, a i obrazovanje ti je tu negdje u 5 deka isto.
Eto vidite kakvi ste vi ljudi, birate Hrvatima clana predsjednistva a moralisete i kao zelite suzivot, nevjerojatbo koliko ste prepredeni. Ni sami ne shvatate da tako unistavate BiH.
Kandidira se za HRVATSKOG člana predsjedništva,a jedino Hrvatsko što ima u sebi su 3 gelera iz 93-će :-)
DOBRO JE LI KOMSIC GADJAO BAKIRA IZETBEGOVICA ILI NIJE?
@hahahah tih 24% ce u tom slucaju, ako bude sve isto ko dosada uskoro pripasti lijepoj nasoj, ili samostalnoj republici Herceg Bosni pa cemo vas onda cut kako zborite
moguce i da taj predsjednik Bude Broz...get real..no fucking way
A da li će ovaj program da podrži i naš Edin Džeko?
a kako se BRABONCIC po tom pitanju nije izjasnio....
komsic stiti interese hrvatskog naroda :))))) aaaaaaaahahahahahahhahahaaaaaahhaaahaahaahaaahahaaahaahhahah
http://adf.ly/7Pda ovo je nezanmislivo sta pisu na ovom linku...pogledajte