Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za svaku pohvalu i haj barem pa se \'brinete\' o bolesnicima al je zato neko hajrovao od ove kupovine i to masnooooo
tender, dobar tender...
Sad se sjetili kad 50 % boraca boluje od hepatitisa zbog zarazene krvi...
@ HrvojeZG Pa ako već toliko zagovaraš secesiju onih 19% bezvrijednog kamenjara ,zašto onda ne uzmeš pušku u ruke i ne staneš na branik otadžbine? Kakva ti je to fora voditi secesionističke bitke preko interneta? Lijepo brate napravite dole jednu kamen revoluciju (po uzoru na onu srpsku balvan revoluciju) pa da vidimo ko će na vašu stranu stati i politički vas podržati u toj nakani. Ja evo prvi tvrdim da vas Hrvatska ne samo da neće podržati nego čak i da će vas osuditi. A znaš nemoj misliti da će Hrvati koji su na teritoriju gdje su Bošnjaci većina moći uživati kao danas. Oni bi morali da snose istu onu sudbinu Bošnjaka u tih 19% kamenjara. A pošto Bošnjaka tu nema ni u promilima ,bilo bi i više nego zanimljivo gledati kako bi se svi dole sprčili i kako bi vaše lažno bratstvo (po uzoru na Srpsko) ferceralo.
Hajde besposlicaru baci jos neku suplju,bas slabo trolas :)
Da ste napisali da ta oprema košta nešto više od 2 miliona eura, ne bi se mogli toliko hvaliti. Oprema je beznačajna, kao i sam članak, nažalost.
Projekat vrh, oprema isto! Ali pogledajte sta gospoda pije!!! Hrvatski sok kupljen nasim parama i parama svojih pacijenata, dok nam ministar s druge strane potrosi milione na kampanju \"Kupuj domace, kupuj SRCEM (citaj Nsrzb)\".
Ima sa Zdravstvenog fakulteta još pedesetak zmajeva i to usmjereniji da ljude sa medicinskom laboratorijskom dijagnostikom ali ne dođoše dalje od Biroa...
A kad uvode u Sarajevu elektronsko praćenje žena?
rekao bi covjek neko u BIH brine o ljudima, al u qurcu!
Marija Spasojević je zmaj, njoj to bachelor vrijeti ko nekom doktorat:) I mojne curu ko papak prozivati;)
Ovaj aparat nesmje niposto da se stavi u funkciju. Ovim aparatom ce se ocistiti cisti nacionalno krvni identitet. Isto tako treba znati da ovaj aparat ne uklanja seksualnu orijentaciju iz krvi. Takodje oni koji budu koristili ovaj aparat moraju biti nacionalno i religijski osvjesteni jer se ovim direktno utice na identitet osobe koja prima ovu preciscenu krv.
Dok nam se Čardaklije i druge metuzalemske relikvije iz bivšeg zdravstvenog sistema vode kao aktuelni savjetnici nema nama u zdravstvu nikakvog napretka.
Zdravlje može popravit\' jedino ova plavuša dobrijanerka, prava riba!!!
zasto ne koriste domace proizvode a ne hrvatske?
ZDRAVLJE PACIJENATA JE NAJVAŽNIJE Hahahahahaa sto ste duhoviti dnasa.Dobar vic pravo.
naravno i jos da potpises da ces dobit hepatitis na svoju odgovornost kao u kcus gadovi odvratni