Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh preteci cemo i vas Sjeverna Korejo.
selam Velikom vođi. Nek je neko i od nas gori
Hajde ne serite, kad glasate za kojekakve Dodike koji daju srbijanskim svercerima i Kinezima licencu za gradnju termoelektrana, onda nista, sad krepajite od zagadjenja. Inace mjerenja zagadjenosti u BiH se iskljucivo vrse u nekim dijelovima FBIH. Za ostatak BiH se i nema podataka i ako je zagadjenje i nekoliko desetina puta vise nego je to dozvoljeno po EU standardima.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
JOŠ NEBODERA ZA ARAPE I JOŠ evropskog dizel otpada na ulicama Sarajeva ! Svaki komad drveta podjeći i napraviti džamiju !! JEdina zemlja u evropi koja nema ZELENE stranke a hoće trostruke akcize na gorivo !
Allah pomaže strpljive
u Swe plaćate 2 x više ako vozite dizela, u odnosu na benzin. Dok je gas još jeftiniji od benzina. u Bosni, plaćate haman pa najviše ako vozite gas. Sta reci?!
Haj makar smo u necemu prvi u EU :-)
Grijanje iz TE KAKANJ!
Blago nam se sve dok imamo vas da nas stalno obavješavate kako smo uvijek najgori u svemu, kako smo uvijek nazadni... Ima li ikakve pozitive??
jel kontaš koliki si ti debil ili hoćeš da ti nacrtam? -.-'
Ma da .. a nek plin skuplja.. nek je veca registracija kad ugradis plin u auto... nek se pusti da se voze svakakava auta... nek se nista ne radi onda kad bi trebalo.. kad nije zagadjenje.. E tugo moja... :-/
smiling.. samo trebaju da zapjevaju , Duni vjetre malo preko jetre , umrijecu od bola, izgorjelo sve od necistog zraka ..!
@GmbH hahahah samo.. a vjetar kad ga treba nema ga nigdje.. :P Mozemo mi pjevati ... ne znam ti koliko.... dzaba nam.. :D
Pušači su razvili imunitet na zagađenje, to je nešto slično principu vakcinacije. Unošenjem malih količina otrova, organizam (pluća) postaju otporni na zagađeni zrak oko sebe.Nepušači oboljevaju i umiru zbog iznenadnog napada otrova na koji organizam nije pripremljen.
To samo b&h može 👍
Još ako nam proradi vulkan iznad glavnog grada... https://www.youtube.com/watch?v=I_HnhE3vpVo
Ma zezas..... auuuuuh... nisam ovo trebala citati....
@smiling Sve sam ukratko objasnio u videu. Zemljotresi, termalni izvori... Pećine koje se pružaju kilometrima ispod Trebevića nisam ni spominjao, to ću neki drugi put.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Šta kažu na Sarajevo Business Forumu o ovoj činjenici? Što ga u decembru ne organizuju?
Prvi smo raja😂😂😂
Cestitam vam na osvojenom. Jos godinu i bit ce te svjetski prvaci.
Ko je to brojo mrtve od zagadjenog vazduha?Sebija i njena svita? Nevjerujem u ovaj izvjestaj, ima zagadjenja, ali ima mnogo gorih mjesta.
i onda se čudimo što nam se najmlađi razboljevaju.... zagađen vazduh... hrana gmo ili puna pesticida... voda puna svega i svačega.... radijacija na sve strane! a kod naroda zavladala kurtzobolja!
Ima i pizdobolje često, zar ne, sve je to u par deka....
CheshireCat.....tebi nemoze nista ni osiromaseni uranium , ti si srpkinja haha ;))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Al Sjevernokerajncima je olakšavajuća okolnsot što imaju samo jendog voljenog KIm JONG UNa ! a mi trojicu !