Komentari (412)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve ih treba protjerat, koji će nam kurrac
@BalkanBošnjak sisaj ga vehabijo
@Danamrodizito nece da ti mami uzima posao..sisal sisa.dobra pravo
Al mi kidaju živce ovi znakovi sa slovima kojih nema u našoj abecedi npr Q , Y , tursko Ü. Ako je njemu dozvoljeno pisati na arapskom ili turskom ( nemam ništa protiv ) onda ga treba natjerati da prevede na bosanski jezik.
@BalkanBošnjak Prijatelju neka napiše ispravno Al Kasim ili Al Kuasim , ovo je ispiranje mozga i izdizanje sebe iznad ostalih.Meni na njemačkoj ličnoj piše - ic na kraju a ne - ić.Shvataš li ti o čemu ja govorim?
@Bel1BiH4DjurX3DzeX1 da je Njemacka nacionalisticka zemlja koja ne postuje strane drzavljane?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kud će šnjima jadnicima. Morebit da im prijeti kakva kazna tamo daleko na istoku. Ipak smo mi pravna država i trebamo se upitati da ne kršimo kakva temeljan ljudska prava. Kao Sejdić&Finci na primjer.
Kako uvijek kod nas dodju ovi iz lopovskih zemalja, kako niko nece da dodje iz zapadne Evrope. Nego samo Rusija, Turska, S Arabija, Libija, Emirati, ne zna se ko je lopovskiji.
Nakon četvrt stoljeća demonkratske vlast, ko to u tamnom vilajetu, ko je uspio sačuvati i mrvicu ljudskog dostojanstva, nije stranac?! Smrt demonkratiji! - Sloboda demokratiji!
SDA i Memić - Iliđa na aparatima. Na kraju, sve ima svoj kraj, a i epilog toga kraja. Nemamništa protiv Arapa, ali postali su vrlo bezobrazni!
SDA i Memic, Seid Memic Vajta.
Bake stoji iza svega, protjerat ce samo ono sto njemu odgovara
ukratko popušili su
hahaha i oduzeti im nekretnine i dati sirotinji neka žive u njima,
Dati im iste uvjete kao sto oni daju: 51% vlasnistva firme mora imati drzavljanin, stranac ne moze postati vlasnik nekretnine, starnac ne moze postati drzavljanin ni pod kojim uvjetima. Sve zemlje GCC imaju okvirno ta pravila. Zivjeti u tim zemljama je zivjeti u srednjem vijeku, fenomenalno ako nisi najniza klasa.
P o š t e n o . . . Ovo što su izgradili oduzet i podijelit izbjeglicama, raseljenim, beskućnicima i Romima... Pa onda neka babi šeiku u avliji gradi ... ! ! !
Pa ovo je najbolja vijest od Daytona do danas. Nek posalju i one sa bradama, tamo im je bolje svakako.
ovi sa bradam su ti kod mame, zene sestre.....zauzeti smo jos.neka nas. mozda i brat bude
Kamile su se pravo obradovale ovim vijestima
Ja bih da mi to koljemo kume!!!
Sta ce nama investitori iz zaljeva , rastjerajte sve slobodane i cetnici i sipe i tuzilastva skupa sa scepom ..sve ih potjerajte vucicu ....e moji bosnjani koji ste vi bilmezi ...fukara prava
Pa tko drugi nego Slobodan protjerava arape. Nekako mi to čudno zvuči :). Nači Bosna je itak gora od Kandahara pa dodje netko sa kešom pa nam ni on nije dobar. Pa šta će nam on, imamo mi svoje kabadahije da nas kradu jer tako smo navikli. Peace out.
Meni se Arapi bas svidjaju. Steta sta ih nemamo ovdi u HR.