Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo na toj crnoj listi vec 20 godina samo se ne vidi jer pise crnim slovima.
Ono sto su zaboravili reci je da je ovaj zakon usko vezan za odluku o bezviznom režimu koja je sad takođe u opasnosti da bude povučena. Nije ovdje problem RS već kriminal političara s aobje strane entitetske granice koji žele prikriti neusvajanjem ovog zakona pa svjesno čas jedni čas drugi koče njegovo usvajanje.
@Jinxie ma mi ne zasluzujemo ni vize a kamoli bezvizni rezim a obzirom kakvu nesnosivu bagru izabiramo i kako malo nas izadje da se bori za bolju buducnost. Ako ovako nastavimo bolje da se sto prije naviknemo na persona non grata status u Evropi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Koliko ste nas u crno zavili, jos ce ozvaniciti da smo u crnom u cijeloj Evropi. Crni Zlaja, Bakre, Niksicu... Ostavi te te fotelje mozda malo posivimo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Procitaj tekst. Radi se o poslanicima iz entiteta rs koji blokiraju donosenje ovih zakona.
@EU Sve se može kad se hoće. Nema te sile koja može zaustavit nekoga kad je narod jedinstven. Da su Bošnjaci jedinstveni davno bi ova država bila u EU jer smo najmnogobrojniji narod, al ne, bitno je da se SDA, SDP, SBIH i ostala bagra međusobno bore ko će više pokrast, pa zato i može jedan dodick da blokira sve što njemu ne paše.
Objektivno treba u hitnu proceduru u parlamentu ubaciti usvajanje ovih zakona, čime bi se ispunio jedan od bitnih uvjeta pristupanju otvaranja poglavlja za ulazak u EU. Trenutno su mnogi zakonski propisi na čekanju radi implementiranja nekih zakona o ljudskim pravima naravno i presuda Sejdić-Finci, gdje se trenutno zastalo sa pregovorima. sedmorke.
Molim vas stavite nas na sve moguce liste sto postoje! Neka biH bude normalna drzava ili zatvorite sve prema nama da se pojedemi medjusobno do kraja!
zemlja koja podržava terorizam zaslužuje da se sravni sa zemljom
cenicka ce i udar rjesiti sve nase probleme, zivjeli
ovi iz federacije hoće da usvoje a oni iz rs neće i to je tako,hvala krojačima dejtona koji su skrojili takav ustav da svaka žuga iz rs može da stopira svaku dobru stvar za bih,hvala i aliji koji je stavio svoj potpis na tako nešto.I sad se kao evropa isčuđava kako se na nivou države ne moze donijeti zakon oko jedne tako banalne stvari,a ona omogućili takvo djelovanje onima koji mrze državu bih.
sve sto su godinama zlajo dodo tihi i cova radili polako dolazi na naplatu, a narod ce da pusi! a vi sad flautu u ruke i svirajte i dalje k/u/r/c/u
Srbija je od BiH napravila ruglo i problem Evrope...ali nije kraj
Ne volim ni vidjeti, a kamoli citirati onu prikazu režiserku, al ovom liku zaista treba reci: MRŠ!!!
Pa nece rezati granu na kojoj sjede.
A šta će biti kad mi Evropu stavimo na crnu listu, :D :D
ma poserem se ja vise na te vase crne liste. jel to sve sto imate od sredstava za prinudu? e pa nase lole politicari ne zarezuju ni sekunde od tih vasih crnih lista...zato obrisite guzicu vise sa njom. za nas: jos jedna u nizu!
Koliko su u crno zamotali ovaj narod da se vise ne mogu prepoznati, ali opet i u crnilu ima malo svjetlosti... Niksicu, Lagumdzija i Izetbegovicu doslo je vrijeme da nas vise ostavite, te da nas vode sposobi ljudi..
Ako se zakoce doznake dijaspore onda ste *** jeza u ledja.
Mora da su ove staru vlast nama vanzemaljci postavili, pa ih sad ni oni nece, nakon 20 godina ni njima ne valjaju. Ako nemate gdje idite u Ukrainu pa tamo pljackajte!!!!!!!!!!!!!