Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najvecu dobrotu,humanost JAPANA smo zaboravili... Trebali smo im dati specijalni status ma sta god pozele! Pola deminiranja su platili,salju novac svaki mjesec a mi pisljivo Hvala na to sve...E moja Bosno kakvi te vode...
Japan je prijateljska zemlja, i ti ljudi su stvarno korektni. Kad je njima bilo teško (zemljotres i cunami) oni su ispoštovali svoja obećanja i poslali donacije BiH
što se mene tiče nek dadnu Japanu besplatno jedan kanton u BIH, napraviće od njega svjetsko čudo
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Iskreno se nadam da ce ovi pregovori uroditi plodom, da ce nam se otvoriti vrata ovih drzava, to bi znacilo mnogo nasim gradjanima.
Ovo stimaju samo elitnim porodicama. Gdje ce radnik sa 500-600 KM. Samo guzonjama i babinim sinovima i kcerkama ide u prilog. Nama je i hrvtska preskupa. Mjesecnu platu sprzis za 3 dana.
Cuj nije NASE presjednistvo potpisalo sporazum o ukidanju viza sa Kinom ...CCC a Kinezi potpisali ....puuu seljacine
ne moze se bosnjama na davatiii,sta je samo donacija i miliona sda potrosila i razjebala
Pakistan? Jeste ludi? Da i ovamo prave ono sto su radili siromasnim maloljetnicama u Rotherhamu, Telfordu, Rochdaleu itd.
zvizdic najavio da su vize sa kinom ukinute prosle godine... ne zna sda sta vise laze
Ne moze se putovati sa platom od 450 KM.
Kad sad bosanci i hercegovci nagrunu u Japan i Peru. Egzotične zemlje, volio bi ih posjetiti.
Ovo je prava stvar, nadam se da ce nasi predstavnici uspjeti u pregovorima. Nadam se da ce se iz godine u godinu sve vise otvarati vrata drugih zemalja za drzavljane BiH.
Nije nam dosta sandzaklija, turaka i arapa, dovedite i pakistance, kineze i dajte svima drzavljanstvo i nadomjestite egzodus... BiH ce postati najmnogoljudnija zemlja u EU.
U vrijeme TITA nikakve vize ni p.m
Veliki korak za narod BiH. Ja ne znam sta bih od dragosti prvo..stvarno treba ocekivati najezdu svicaraca i norvezana u BiH.
Zasto to objavljujete ovdje? Nema narod sluzbene, specijalne i diplomatske pasose. To guzonje sebi sredjuju.
Daj riješite Irsku i Veliku Britaniju. Wizzair je ukinuo liniju London Tuzla zbog tih viza. I još da Irska prizna naše vozačke dozvole pa da ne moram opet vozački ovdje polagati.
Ja imam sveti pasoš tj putovnicu, sa kojom su mi sva vrata i granice otvorene, to je ona sa šaharom. 😂😂😂