Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel uz veliku policijsku pratnju isao u Hrvatsku,ne daj boze mogle su ga bebe presresti gdje na putu pa ga pokusati ubiti.
Pa, viđeno je par beba u kolicima, ali brzom intervencijom zaštitara i detaljnim pretresom kolica, ustanovljeno je da nema opasnosti !
Nije radio loše, već nije radio ništa http://www.***/novost/116180/nocache
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tako treba, ne dozvoliti da EU bude prepreka dobrosusjedskih odnosa.
Vidi Bevande uhljupa. Iskesio se ko "petobanka".
Kakve granice Bosna je uvjek bila dio Evrope i to će i biti Granice su izmislili bolesni umovi koji su ograničeni sami sa sobom
Vidi nam maratonca Bevande, kako je smio napustiti Mostar mogle su bebe doći i u Brisel
Naš najveći uspjeh do sada! Potpisali smo ugovor sa zemljom koja ulazi u EU. WaaaaaaaaaU, i moćemo im "izvesti" nešto bajagi, i moćićemo prijeći granicu sa pasošem. Niko ni da postavi pitanje gdje smo mi u cijeloj EU priči !?
ma jes stvarno skupo icu u hrvatsku na more, i ja sam sad odlucio samo u NEUM da idem......
bjegoslav bevanda
kada ce mo mi u BIH u EU?????
Kad Hrvatska shvati da se grdno zaj.ebala, ni mi onda necemo.
lijepo... Ovo je dobro za BiH, dijelimo 1001 km granice sa EU, bit ce tu dosta olaksica za nas.
Hrvatska je od 1.7. punopravna clanica EU, datum je fiksiran ima ihaha... Ne daj Boze iznenaditi narod pa se pobrinuti o bilo cemu na vrijeme, sta god se i uradi, u zadnji momenat, i to jedva.
do cega su doveli ... inostrana zemlja u kojoj jadni i umorni bosnjo nakon nekoliko mjeseci napornog rada, ostavi najvise para umalo da postane bedem ... ee moji politicari - boli vas briga - samo se uvalite u avion i pravac tunis,egipat, ovo-ono ... a gdje cu ja neg na makarsku rivijeru (svaka cast neumu al dole se vise osjecam ko vanzemaljac neg da sam u bosni)
Neum je po geografskom položaju Primorje i Dalmacija, iznad njega je hercegovina a kod Ivan planine počinje Bosna
vanga griješiš, primorje je područje sjevernog dijela jadranske obale u kojem rijeka dominira kao najveći grad i sa neumom nema nikakve veze geografski promatrano. historija i geografija su vrlo često u konfliktu, pogotovo kad je o hercegovini riječ. veći dio crne gore je geografski promatrano hercegovina, a također i veliki dio obale koji je historijski promatrano pripadao hercegovini danas ne pripada što potvrđuju i nazivi nekih gradova kao na primjer herceg novi.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Svaka cast. Konacno da se i ovo zavrsi...
Tebi Lagumdžija svaka čast, ali mene Hrvatska neće vidjeti više, pa neće im ni Švabe trošiti 100 eura dnevno, nisu Dubai! A maksuz ću svratiti da im pišnem u more kada budem išao u Crnu Goru na remo!
Hrvatska moze i bez tebe zivjeti nemoras dolaziti jos bolje za Hrvatsku
@prometej32 Može Hrvatska bez njega, ali kako i gdje ćeš ti sa takvom nepismenošću dogurati kukala ti majka?
Super da je rijesen ovaj problem, sreca pa imamo sposobnog ministra vanjskih poslova, siguran sam da je ovo potpisivanje vecinom njegova zasluga, a ne Bevandina, on se sakrivao od beba dok je Lagumdzija rjesavao probleme vezene za vanjsku politiku.
hahaha e bas tako.. neko radi neko se igra zmire..
...stani, staaaniii! Zar ne bi bilo iskrenije da si napisao: "Zlatko je moj šef i on kad se posere ujutro, nama u SDP-u to govno miriše. " ;) Ovo nije ničija zasluga, potpisali su šta im je rečeno da potpišu ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dođe nam EU na granice. Zapad, sjever, jug - kuda god se okreneš EU.
šta ćemo sa ciganistanom na istoku?
šta ćemo sa ciganistanom na istoku?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)