Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto vas smrda. Jedan prikriveni ko fol intelektualac i jedan otvoreni smrdo - drago vam sto ce drzava platiti jednom smrdi, a entitet RS jos uvijek nista zrtvama agresije i genocida.
Idi se zali cijelom svijetu koji stoji iza presude medjunarodnog suda pravde u Hagu i to o vasem genocidu... Citava planeta nije u pravu, al zato vi jeste. Kako ste samo poremeceni... normalno je da to nezelis da prihvatis istinu, jer bi onda moralo da se plati, al ne brini se - doce vrijeme i za to - nikakvom politikom se necete moci oprati :D:D:D:D
Ko je kriv taj plaća. naravno iz budžeta koji će napuniti građani BiH.Lijepo od bosanaca.
Aha, znaci ti si hrvat sa certifikatom (hrvat a la covic:), pa malo podrzavas one druge lazove i rusitelje BiH kad nema clanaka o bozanskom KraDeZe-u :D:D:D
Dabogda sve pare na lijekove potrošio
Cuj \"starovlah\" xD
4761 cuj nije genocid vec zlocin cuj odvajane zene sto ti je srpska propaganda ljudi poceli vjerovati da su odvajali zene i djecu kakva laz ,pa otidji u srebrenicu pa vidi koliko su djece i zena pobili citave porodice pobili i onda kazu odvajali zene ,to samo srbi mogu reci a citav svijet zna da tog tkz odvajanja nije bilo
A POPE KO ĆE PLATITI OTŠTETU (220.000,00 KM) MENI I MOJOJ PORODICI ZA NANESENU DUŠEVNU (I FIZIČKU) BOL NA GRBAVICI NANESENU OD STRANE SRPSKE ARMIJE (SVIH PROFILA). NA TO TREBA DODATI I ŠTETU OD 300.000,00 KM NA IME POKRADENA 2 STANA (MOŽDA SE MOJ NAMJEŠTAJ I OSTALO VLASNIŠTVO NALAZI BAŠ TU NEGDJE, NA PALAMA).
@4761, Hrvat, prvo nauci citati i pisati pa onda, ali tek onda, mozes POKUSATI da nesto pises u vezi definicije za genocid. Truhlo truhli ... nepismeni! (Da, u nasem jeziku postoji tacka na kraju recenice). S to se ovog teksta tice, ceto ostaje ceto. Vuk dlaku mijenja al\' cud nikad!
Znaci po ovoj logici BiH bi trebala da plati jer je NATO bombardovo Srbe :) Ne vidim razliku izmedju bombarodvanja i ganjanja ratnih zlocinaca i stete koja se usput napravi. Ne vjerujem da je BiH ikom dala ikakav imunitet ako cemo vec realno...al ovo su neke pravne nebuloze. Pocinjemo licit na Ameriku, na sudu je sve moguce a isto tako je moguce za.je.bavat sud, danas hoces, sutra neces i slicno.
kako ono prezime, kako? ne cujem, kako? aha, pa to svo vrijeme govorim. nema tu srbina.
Amen!
\'podnijeli tužbu protiv BiH zbog akcije SFOR-a\' Kakve veze ima država BiH sa akcijom SFOR-a????
neka si se ti \"izivio\" i ispao pametan... jedino je to bitno :D:D:D:D