Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GDJE JE ONAJ MAJSTOROVIC DA OPET KAZE DA SU SE RUSI PRERACUNALI I DA NECE BITI VELIKE ZIME U BIH?
Kakvi smo dobro nije -50
Je li ovaj klix.ba federalni mediji, ili bosanskohercegovacki medij ?????? Gdje su temperature iz RSa ???
Ovo su naši političari krivi, kao što su narod utjerali u minus, tako su i vrijeme :D
Ivanova livada, Ivanova trava, Ivanova divojka rumena i plava :))! Jutros na kupreškom polju tj. livadi :) izmjereno -29 stepeni , a grad -23 ..Pravi mali Sibir !
Ja sam čuo za neku livadu na Kupresu, čija je?
Jao evo onog cuke..Kako je samo sladak. hahahaaha
ima jedan vic iz Sibira:Na radiostanici sibirskoj voditelj govori:\"Postovani slusaoci, sutra ce biti osjetno toplije do -35*C!\"!
Majstorovicu oplodi me!!!!
Ecb, a otkud ona pošalica - pališ se ko Golf dizelaš na Jahorini u januaru?:)
Upali Golf 2 diesel bez verglanja jutros na -19.. Vozim zenu na posao i gledam sa strane ljudi guraju mercedese, audije, peugoete...Neke se stvari ne mogu kupiti novcem :D
Sta ova voda bosanski gonič golfova
Nacurnjaci na piku idu ko halva :D Kraju zaj3bancija,jutros je hladno j3biga
kako se zvao onaj cica prije Masjtorovica? On je bio legenda :))
Priglavke, nakurnjak i nema zime.
Diplomirani Meteorolo.......Ovo je iz prve ruke ,nece biti tako jakih minusa bice tamo do nove godine ovako kao i uobicajno i onda ce biti pri kraju Januara ekstremno ,sve u prosjeku za zimski period...!