Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oj Bevando stara lopuzino.Sto ne kazes narodu istinu. Stalno dizete kredite da bi vracali stari.Sto vise novaca ulazi u BiH, to povecava cijene hrane, medikamenata i usluga.Imamo primjer Argentine, a da ne govorim o drugim drzavama.Argentinski pezo je izgubio oko 20 posto svoje vrijednosti u odnosu na dolar u maju. U pokusaju da sprijece devalvaciju, argentinska centralna banka izgubila je skoro 20 posto deviznih rezervi na oko 10 milijardi dolara.
Ovaj gore navedeni primjer Argetine nam govori sve.Ljudi koji primaju redovna primanja ne mogu sebi da zarade za normalan zivot.Sjetite se potrosacke korpe i zarade obicnih ljudi.Novac koji pojedinci imaju ustedjen gubi vrijednost.Vrijednost 10.000 KM imace 50 posto manju vrijednost.Sta cemo ako sve poskupi?
nedaju vise ni arapi sadake.....kredit moze...a ja sam mislio da kod muslimana ne postoji kredit?
tako je, razvijajte Stari Grad, ko j... ove ostale. ne znam ni što se zove Bosna i Hercegovina, bolje da se zove država Stari Grad
KRPI se 50 miliona duga bolnice u MOSTARU koji je HDZ kadar stvorio prekomjernim zaposljavanjem i izvlacanjem novca HDZ firmama. BRAVO SDA I SAUDIJCI! PORESKA STA RADIS !
Ma nemojte od njih uzimati to su muslimani. Ops lova nije muslimanska moze to su Dolari.
haj dobit ce komad neke planine ili jezera i mirna bosna pa ce nam poslije naplacivati litar vode litar krvi...
Vjekoslav bi pustio bradu od metar za ovakav iznos. Vidi mu se na cefa. Šta li sad sprema Čović, kako da se ovaj iznos potroši prevarom... Niko više ne spominje državni zatvor.