Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I opet traže akcize, kredite MMF-a, trezorske zapise... ma ne može im Bog nadavati koliko oni mogu pokrasti i podijeliti u plate...
valja ovu megamega mega administraciju platiti...........jedno jednostavno pitanje koliko ministarstava ima BiH.........treb'o bi nam digitron da saberemo i eto gdje idu novci :)
@ogledalce narod je pogan.. administracija je 10%.. ima tu jos jos jos mnogo hamelja i van adaministracije
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
ima ovdje para i više nego treba, problem je sto ovi naši uzimaju i kapom i šakom. da uzimaju normalno ostalo bi i za razvoj i za ulaganja i za socijalne slučajeve, al naši uhljebi ne znaju kad je dosta. ljudi moji milijarde su u pitanju
Malo bi njima bilo i da se pedeset milijardi prikupi, nasli bi oni nacina da i to potrose i pokradu.
Problem je sto Bosnjo finansira manjine, kojima su opet apetiti toliki da bi BiH bankrotirala i sa svicarskim budzetom. Zato sad hoce akcize, mora se finansirati daytonska apartheid manjina.
Sad će na svima bit bolje...
a onda im jos treba 500 miliona od akciza , ko fol za puteve !
ne rece koliko je toga od uvoza. u krajnjoj liniji sav taj pdv se naplacuje od krajnjeg potrosaca, tj. od gradjanina kupca ! mali uvijek nadrljaju.
Svaki mjesec obaraju rekorde u prihodima, a i dalje traze povećanje akciza... GDJE SU PARE? Nismo ni svjesni koliko se trosi na plate politicara (opstina, kanton, entitet, drzava) i nismo svjesni koliko se KRADE.
Sa ovimparama se finansiraju i nevladine organizacije koje na drugu stranu samo pljuju po drzavi i govore kako nista ne valja. Ja u stvari i ne znam samu smisao nevladinih organizacija ili su one izgubile smisao svog postoijanja. Nije njihovo da samo govore kako nista ne valja. Valjda bi trebalo da pohvale i dobar rad. Isti su opozicija.Sve ce uraditi. Ako treba stopirati rad vlade, blokirati ekonomske planove da pokude pozociju i da se docepaju vlasti.
za zdravstvo placamo posebne doprinose, za penziono isto, za cedte placamo akcize, a zasto placamo PDV i kakve koristi imaju građani od njega !? Nek me neko prosvjetli ...
za mene to nista ne znaci osim sto placam to, a ni po cemu ne osjetim da je drzava bolja
mi bi bili svicarska da nije ovih 10 kantona..100 ministarstava, 1000 pic*ih materini
nije pitanje koliko je prikupljeno već gdje su pare otišle
I sve ovo njima M A L O . . . ? ? ?
I sve ovo njima M A L O . . . ? ? ?
jos samo da uvedemo akcize na gorivo..........
A opet fali više para nego prošle godine, iako je ovu državu za tih godinu dana napustilo preko 100.000 radno sposobnih stanovnika !? Jjebo mater, meni ovdje nešto ne štima.... ::::)))))
treba uvest jos par entiteta i kantona pa da nam mogu pojacat poreze
Masalah... Hvala braci Arapima... braci Turcima... i hvala SDA na pametnoj politici