Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo bi Extra kada bi se bazirali na proizvodnju Oružja,Imali bi i Ekonomiju a mogli bi se i Qrćit
Vec sada nasa namjenska industrija je jedna od cjenjenijih u Svijetu. Trebalo je imati muda pa 2002. izvoziti aviomotore Iraku, a to je radio ORAO Bijeljina
@Anonimus.... Brate nisam znao Bgm,zar imamo Namjensku industriju uopšte?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Tek sad saznajem koja smo sila u naoružanju. Jbš mu mater hajmo i mi napast kakvu državu , nek obuče nas 500 000 sa BIRO-a i idemo u rat sa nekom državicom . Moj prijedlog je za početak da napadnemo Sijera Leone - jest da je siromašna ali eventualnim osvajanjem i stavljanjem naših ljudi na čelo države odmah od MMF-a tražiti pola milijarde a te pare usmjeriti ka BiH i otvoriti jedno 20-30 fabrika naoružanja. :D
Jebes Evropsku uniu , treba pare uzeti, ako ne prodamo mi prodace drugi , onice se svakako poubijati
*** vam europsku uniju kad nas samo vuku za nos,man'te se corava posla i osamostalite se vec jednom
Pa sta vi kontate od kud lova uopce u BiH?Pa ne postoji veca industrija od vojne industrije koja u budzet inkasira najvise para, samo vojna industrija nasa je hajmo rec pametno organizovana.Buduci da nemamo napredne vojno - istrazivacke centre, nasa proizvodnja se vecinom ogranicava na opravci postojecih sistema koji dolaze iz nekadasnjih ''nesvrstanih'' pa tako se kod nas rade remonti topova, haubica.A najveca izvozna komponenta je municija raznih kalibara.Jer recimo gotovo cijeli dio arapskog svijeta koristi se oruzijem ili bivse SFRJ ili SSSR-a tako da ih mi opskrbljujemo municijom :)
Ovi sto pisu dole kojekakve komentare su totalno neinformisani, imamo oko 180 tenkova koji se na laze u Tuzli, a ovo za izvoz smo 17. u svijetu po izvozu oruzija.
Cega pracaka ? 😆
http://www.cestitkeza.com/
Eto zbog cega propadaju nase firme, a to presjednistvo ko da prima paltu od EU, a ne od firmi koje radi u BIH.
a ša su im šćeli prodati?tandžare iz prošlog rata?topove brez nišanskih sprava?
OVO JE SMIJEŠNO, pa šta ćemo mi izvoziti, imamo dva tenka i jedan transporter koji je trenutno na remontu, vojska a i njena oprema više liči na družbu pere kvržice nego na neku ozbiljnu organizaciju.
Nije bas tako,imamo oko 200 tenkova
zezam se ja, nego zadnje što bi palo na pamet egipatskoj vojsci je da kupuje oružje u bosni.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)