Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobar potez alkalaj, samo reci sto si savio da ti desna ruka bude genocidasica ana trisic babic, dal si svjestan sta si ucinio, mozda je ona ta koja ce licno kocit inegraciju nase zemlje u nato? zar vam nije dovaljan hinja spiric sad si stavio anu da bude direktor kordinacijskogt ima za ulazak nase zemlje u nato? dal ste svi kolekivno naivni i senilni da stavljate na takva kljucna mjesta genocidase? od kad dodje tvoja genocidasica ana na poziciju poceli su i problemi po ambasadama bih-e (beograd, dubaj), stavlja ana spijune koji ce upropastit nasu diplomaciju i drzavu......... alkalaj stat i bi, sto stavi genocidasicu anu, ko ti je propozir\'o i ko je odlucio o tome????
zidov vodi muslimane pod sveti kriz !! bravo, bravo ;-)))
sto su muslimani navalili da se bore pod nato-krizom protiv mudzahedina :-))
Naravno da nije, jedino je obeshrabrujuce da lupezi kao Alkalaj cine nekakvu vlast u BiH. Zato i jest kako jest!
Ulazak u NATO je BiH prioritet, Sto dalje od truhle Rusije to bolje.
Sven Alkalaj je jevrej i osvjedoceni prijatelj BIH i borac protiv islamofazima. BiH je u sigurnim rukama i na pravom putu. U Afganistanu je velika ofanziva protiv talibana i trebat ce im jos boraca a tu bi iskusni bosanci i hercegovci mogli pomoci.
ja ga jučer s jaranom oko podne vidio u caffee-u \"Tito\", lik bio pijan ko guzica!