Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ce nama, i onako bi to tihic, zlatko i kompanija medjusobno podijelili
Ko ne traži, taj i ne dobije, vazda bilo.
većina zlata i nije njegova nego karađorđevićevska. čini se da je prisvojio nešto tuđe!
...dakle, đe su ti silni titini milioni, milijarde...nešto se ućutaše apologete naciJonalnih lidera...
pored tebe nam nikad nije hvalilo i nikad nismo bili gladni...gospodin a drug...
Srbija je to,nema tu postenja ni truna.
Ti pises iz mrznje, mozda ne znas da je ta ista Srbija tri puta produzavala rok BiH za potrazivanje imovine koja se nalazi u Srbiji. Mi u Bosni imamo politicare koji o svemu drugom vode brigu osim o interesima te drzave.Tako da...
kad nam nije davo onda sta ce nam i sad...btw...sve je to vec davno opljackano...ovo sto je ostalo su sitnice...
Davao je samo si ti bio jos u spermi pa ne znas.
Kao i uvjek čekamo neku sadaku. Politički idioti krenite putem bez povratka!
Ma grdna rano tu da ista ima, to bi davno bilo opustoseno, malo sice sto je TITO dobio sa svojih silnih putovanja, ipak je on bio najcjenjeniji predsjednik u 60-tim i 70-tim medju nesvrstanim narodima. Kad je Drogbina majka sina svoga zvala Tito, dovoljno sve govori, kad ce neka Afrikanka zvati svoga sina Bakir ili Dodo haha
...ma sta nase ba interesuje ta sića...oni su se fino evo objesili na MMF i mogu da dobiju miliona koliko hoce...i zato njih trenutno ne interesuje ni EKONOMIJA ni privatluk ni ostavstine tamo kojekake...boli njih ona muska a i zenska stvar...samo HALO BRISEL...TREBA NAM 300 MILIONA OVAJ MJESEC...BRISEL POSALJE 350 I KAZE ETO NEKA VAM SE OVIH 50 NADJE PRI RUCI...IPAK DUG JE MJESEC... i oni zadovoljni...nece ni EU ni nista...ovo stanje njjima pisano na kozu!
Top
A sta ce traziti kad ove guzeonje nemaju hajra od tog sefa ama bas nikakvog !
po nekim informacijama ima dosta zlata,a na svim polugama je pecat dinastije karadjordjevic....sada je jasno zasto je marsal po hitnom postupku zabranio povratak u yu bilo kojeg clana porodice karadjordjevic,koje je ujedno osudio da su pobjegli sa svim zlatom u englesku....izgleda da nam je marsal bio kleptoman :)
Ma, da... Ne interesuje to nas... Našu vlast jedino interesuje kako će preko noći doći do para. To i jedino to.
najsladja mi je ova krofnica sto se poziva na 21. vijek sa svojom retorikom iz srednjeg vijeka.
Hocete da vas neko jos moli? mozda da su vam jos srbi poslali privatni taxi?