Kandidat za nestalnog člana
0
BiH nespremna za Generalnu skupštinu UN
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ako moze neko da mi ga svirne u paksu.
Ma nisu oni spremni za nas, kakav UN. Mi smo Balkanci (SRBI; HRVATI I BOŠNJACI) ispred svih. Sto znaci da smo ispred njih i to pravo puno. Mi prvi zapocnemo rat, a onda nas cijeli svijet prati. I sada Kao mi nespremni za UN. Ma mi smo ga izmislili. Kakve ujedinjene nacije. Ma MAMU IM Je.bem UNovsku, oni su prodali srebrenicu.
Sve treba radit da nasa drzava da uspije doc do ovog mjesta koje bi najveci neprijatelji nase drzave htjeli imat!NAPRIJED Alkalaj,samo insistiraj i trazi podrske! BiH4EVER!
Jest mi vala nesto vazan UN. Samo trose pare.
Naravno kad administraciju čine stranačke seljačine i Sarajlije. Ovi prvi su samo za motike a ovi drugi nikad u životu nisu ni radili ništa konkretno osim pravili ćevape i pite. ... na žalost.
Pa kako ćemo biti spremni kad su idiote tamo poslali..ambasador koji se ne zna izražavati, začupio, podbuh\'o od alkohola. Mogu samo zamisliti taj cirkus.. A kakvi su ovi ostali članovi misije, ne želim ni da znam. Jadni smo mi s njima.. Kod nas je sve zataškano i sakriveno. U svakoj normalnoj drzavi, građani, tj.porezni obveznici koji plaćaju sve te njihove zajebancije(stanove na Manhattanu, ručkove i raznorazne \"lobbysticke \" aktivnosti), trebali bi imati makar imati uvid ko, zašto, kako i koliko troši. Ali nažalost mislim da nam se tamo svi smiju..Umjesto da smo tamo poslali ljude koji su ozbiljni, profesionalni i koji imaju šta za reći, oni se zajebavaju i sad su još i nespremni..? Neka neko baci bombu i dokrajči nas pls..
mi u savet bezbednosti? AHAHAHHAHAHAHAHAHA
Mi smo prdež od države. Nikada ništa nismo uradili niti ćemo uraditi. Ovo malo napretka od rata nam je nametnula međunarodna zajednica. Dobri smo samo kada treba podizati plate poslanicima.
Mi nikad nismo spremni. Mi nikad nizašta nismo spremni. Kakva smijurija od države.