Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obavezno uspostaviti diplomatske odnose sa državama Maršalovi otoci i Sveti Kristofor i Nevis. Naravno ambasadori bi trebali biti Sejdić i Finci.
UN je skraćenica za UJEDINJENE NACIJE a ne UJEDINJENE NARODE. Seljačine naučite razliku između naroda i nacije. Da su Ujedinjeni Narodi, tamo bi bile zastave Kurda, Aboridžina, Navajo indijanaca, Inuita i da ne nabrajam.
nemaju ni oni s nama 😢
BejHa se raspada zbog islamskih terorista
Jaro jeste li vi na Alipašinom sinoć slavili? Mi na Grbavici smo do jutros slavili u kafiću
ma mi nemamo uslove da imamo uslove za bilo sta sa ovakvim mentalitetom!!!!
zato imamo sa srb i hr, koji nas prcaju gdje mogu!
Sreca pa nemamo te odnose, inace bi bankrotirali, to nas i odrzava u zivotu.
Kako će imati? Pozicije se prodaju krkanima i seljacima u Centrali kao na stočnoj pijaci koji ne poznaju svoj vlastiti jezik, a kamoli da govore neki strani jezik!? Nestručnost, javašluk i neznanje na sve strane, a za sve su krivi Konobar i Visoka djevojka u dimijama zajedno sa mrtvim im Gulumom koji već decenijama prodaju za novac rukovodeće i direktorske pozicije nesposobnim kao na stočnoj pijaci. Samo krkanima uleti lovu i možeš biti što god poželiš. Bravar sa kupljenom diplomom može operirati ljude iii postati direktor Kliničkog centra. Od države su napravili stočnu pijacu, zato na sve strane imamo javašluk, nerad i stradanja građana. Šta mislite odakle im milioni?
Zato ima uspostavljene odnose s masu zemalja koje nam niti su prijatelji, niti će kad biti niti imamo ikakav interes s njima diplomatski komunicirat ... ? ? ?