Milorad Dodik tvrdi
0
BiH neće priznati Kosovo
Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodiče, nikad nećeš biti Srbin ma kolko želio to. Uvijek ćeš ostati bosansko kopile.
Meni su najbolji ovi nacionalisti i fasisti koji uzimaju nikove tipa SFRJ, a protive se federativnom uredenju BIH ne znajuci valjda da je SFRJ bila federativno uredena. Naravno, oni vole bosansku zemlju,ali mrze narode (Srbe i Hrvate) koji u njoj zive. Politika krvi i tla.
Nije BIH nece priznati .. VEC SMRDLJIVA RS NECE PRIZNATI ! A BIH ce Bogami priznati ... a ko uopste tebe pita sta duduke ? Pa RS je dio BIH, i sudjeluje u donosenju politickih odluka. ili ti zelis poruciti Srbima da nemaju nikakva politicka prave i da BIH nije njihova drzava?
Priznali ili ne priznali ono vise nije Srbija
Lojavi, vi bi priznali da vam je i majka srpkinja samo ako bi mi imali stete. Nije vam vazno da li ce te imati ikakve koristi od toga. Uostalom,RS ne treba da brine,nju ne brani vojska Srbije, vec srpski narod i dok je njega na ovim prostorima vi mozete samo da mastate o tome da cete zauzeti RS. Ipak,nije u pitanju Dodik. Ko god nas da dodje na vlast pricace isto,jer se vama stalno mora ponavljati da slucajno ne zaboravite gde ste vi ,a gde mi. Setite se kako je nastala vasa nacija (izdajom roda svog, jos pod turkesinama) i od koga (Srba).
pa mozete vi da baljezgate tu koliko hoćete ali kosovo bosna nije priznala niti ce dok je dodika , vidite da ga se pita mnogo toga čim nije priznato
Da li ce \"HB\" priznati Kosovo? Jbt jest to bitno auuuu kako su vazni ovi abeovci i romanijci narafno, cudo jedno...:)))))
Hoće li HB priznati Kosovo? hercegbosna.org/forum
\"Republika Srpska - stanje i perspektive\". Nasim Bosanskohercegovackim politicaima i gradjanima BiH-e SAVJETOV\'O bih da DOBRO paze na ove dvije rijeci stanje i perspektive,citajte izmedju redova i analizirajte dobrp,pratite svaki pokret i izjavu debelog fasiste i lopova s laktasa! BiH4EVER!
Jednostavno ako to ne želi jedan narod, a za druga dva to nije pitanje od nacionalnog značaja, onda nema govora o priznanju. Tako bi trebala djelovati višenacionalna država.
Ma zaboli me i za tebe i za Kosovo,samo lozis narod,bas nas briga za to........
Mi hocem republjik sprski u BOSNA zato sto mi voljimo da nema srbi nikako zato sto je ovaj zemlja turski ............
@mack nepkopiraj mi nik ma me ti se na je bem!!!!!!!!!!
Drz\' se ti svoga: \"sjedi dodo na vrh krsta\" i ostalih gluposti. To budali poput tebe bolje pristaje, a moze i glava da te zaboli od razmisljanja.
nisam znao da ovakva budaletina moze da rjesava sta Bosna moze a sta ne,,stvarno umisljen vrijeme da se obrati psihijatru.