Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni su jasni i Srbi i Slovenci. Normalno je da jedni hoce sto vise da se prosire na nas racun, a drugi da se sto vise obogate. Meni nije jasno za koga Izetbegovici i Silajdzci i njihovi poslusnici rade, kada nas ovako varaju i unistavaju drzavu.
SDA JEDE GOVNA BEZVEZE PRICA RS JE DRZAVA SAMOSTALNA MI TO HTJELI ILI NE I NIKAD NECE BITI DIO BOSNE I HERCEGOVINE SRBI SU URADILI STOSU HTJELI
G...A Slovenska uvijek su bili gmizavci, poziv na bojkot njihovim proizvodima i blokadu njihovih fabrika i trznih centara. Rulja slovenska sram ih bilo, prvo se obogatise od nasih para a sada i podrzavaju mosntrume iz rs.
Ja lijepih degeneka Nataši Vodušek neka malo kurvu treba smiriti previše se bila i raspojasala i u ponašanju i sastajanju sa onima sa kojima nije smjela. Svaka čast njenom suprugu zna on kako kurvu treba smiriti nece vise mnogo sta poželjeti.
ko da sda nema nacionalisticki projekat
Prvo veliko hvala na pisanju \"grbavice\", jer i onaj popis iz 1991. je bio vjesan po banderama sto je Srbima bio i povod na agrwesiju i placku bogatih mjesta. Popis stanovnistva je nesto sto ne smiju odlucivati neki od politicara. Ovdje se ne radi o imenu i prezimenu nego je to skakljiva stvar. Da Dodik ima interesa samo za SR logicna stvar, zivi u tudjem, a upisi kao svoje...!! Toliko za ovaj put! Popis samo kada se revidira DEJTON!
Ne cuva se Bosna ovakvim saopstenjima, nego konkretnim djelima nasih polticara. A kako SDA sada prodaje Bosnu i Hercegovinu pristajuci na etncki popis i time na legalizaciju genocida najbolje govori slijedeci clanak: PRISTALI SU I NA ETNICKI POPIS STANOVNISTVA, MIMO ZELJA EVROPE Vidjeli smo u izvjestaju sa sastanka sestorice BH lidera da Lajcak naglasava da Evropa ne trazi od Bosne i Hercegovine nikakav etnicki popis. Lajcak cak kaze da jedna polovina drzava clanica evropske unije na svojim popisima ne trazi informacije o etnickoj pripadnosti. Dodikova prijetnja da ce RS sama izvrsiti popis je obicni jalijaski blef. Zasto ta Dodikova prijetnja nema nikavih zuba? Zato, sto smisao etnickog popisa stanovnistva nije nista drugo nego legalizacija stanja kreiranog genocidom. U dokumenitma UN-a jos uvijek stoje rezultati posljednjeg legalnog popisa iz 1991, po kojim su Srebrenica, Visegrad, Trnovo itd. preko 70% Bosnjacki gradovi. Nelegalnim popisom Republika Srpska to ne moze promjeniti. Zato samo neka izvole, neka se popisuju uzalud. To i Silajdzic i Tihic znaju, ali oni se toboze plase da ce to Dodik uraditi, te mu bez ikavog razloga, bez ikakvog zahtjeva iz Evrope \"popustaju\" i pristaju na etnicki popis. Slijedi saopsetnje SDA o tome, citiram: Šefik Džaferovic, clan Predsjedništva SDA i poslanik u Predstavnickom domu Državnog parlamenta, smatra da je popis stanovništva moguce obaviti samo na nivou BiH. - Nama je popis stanovništva 2011. godine potreban, kao statisticka, ekonomska i razvojna kategorija. On se ne smije upotrebljavati u politicke svrhe. Ako se on (Dodik) zaista zalaže za popis, neka popis iz 1991. godine ostane kao osnova za izracun ucešca konstitutivnih naroda u vlasti. U slucaju da to bude popis iz 2011. godine, mi bismo pristali na legalizaciju etnickog cišcenja - kaže Džaferovic. Kraj citata. Dakle, nasi izdajnici odmah na pocetku daju najvazniju stvar, pristaju na \"legalizaciju etnckog ciscenja\" da bi se vjestacki odrzavala neka etnicka formula u organima vlasti iz 1991. Dzaferoivic, Tihic i ostali iz SDA nizu glupi ljudi. Oni znaju da jednom kada se legalizuje stanje stvoreno genocidom, nece dugo ostati ni ta vjestacka etnicka formula iz 1991. Oni znaju, da je legalizacija novog etnickog stanja samo potrebna da bi RS dobila jos jedan papir kojim bi se priblizila legalnosti, a time i nezavisnosti. A kada se RS otcijepi, nama predstoji dugogodisnje stanje nestabilnosti i dugotrajni tinjajuci ratovi izmedju BH kantona. Palestina je mila majka sta nas ceka ako se Bosna i Hercegovina raspadne. Dakle, lideri SDA i dalje koriste staru Alijinu \"pregovaracku\" taktiku, pa cetnicima odmah na pocetku daju glavnu stvar, a onda skrivaju izdaju tukuci se za beznacajne sitnice. --- Sjetimo se, Alija je uvijek prvi dan potpisivao \"Ustavne principe\" po kojima se BiH treba \"reorganizovati po etnickom principu\", tj. podijeliti, a onda bi se toboze zestoko borio, ali za sitnice, kao npr. kuda ce ici granica podjele u Sarajevu.
SDA pravi galamu, ali koju niko i ne slusa i ne razumje! Slovenija ima kjamet Bosanaca koji tu tezu potvrdjuju. Ne galamite iz Sarajeva nego na teren kao onih ratnih godina!!
Nakon sto ste drzavu zalozili dezeli (SDA) i drugim stranim ekonomskim okupatorima ova izjava mi lici na cisto licemjerstvo.