Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je i da vidimo koliko je Srba protjerano sa teritorije Federacije.
Ja mislim da se treba izvršiti popis stanovništva jer bi se onda tačno vidjelo koliko su srbi izbacili hrvata i bošnjaka iz RS.
A hoće li Haris Silajdžić dozvoliti da se obavi popis?
Ne želite popis jer da se izvrši popis ne biste mogli više manipulisati i pozivati se na popis 91. Novi popis bi pokazao i stvaran broj stanovnika BiH. Pojedinci bi da stanje 91 bude mjerodabno sledećih 50 godina. M.Tokača je iznio najpribližnije brojke stradalih u ratu.
opet ce mrtvi ozivjeti
To ce biti samo jos jedna potvrda da je nasa BiH Hriscanska zemla i da su muslimani u njoj manjina. Kome se ne svidja, put pod noge pa pravac Anadolija, Saudijska Arabija i ostale zemlje sa vecinskom muslimanskom populacijom.
E moji bosanci i bosanski politiciri ko se nije vratio zaozbiljno na svoje taj se nece ni vratiti osim ono malo stari koji odu da umru na mijestu gdije su se rodili taj popis nema sta da pokaze znaju oni to u srbskoj nema ni 10% bosnjaka i hrvata zajedno mozda 7-8 posto isto tako ogroman broj srba je ispario iz federacije ko ce se bolan vracati u neko rudo cajnice sokolac han pijesak rogaticu vlasenicu focu da ne nabrajam vise i srbi bijeze otamo taj popis ce pokazati da srbi odlaze istocna bosna polako izumire i jos mnogi krajevi nakraju ce se muslimani stisnuti u sarajevsku regiju mostar zenicu travnik tuzlu bugojno brcko bihac a srbi banjaluka brcko bijeljina zvornik i to je to ostali krajevi bosne slabo naseljeni i pust dobro za zivotinje daimaju mira u tim krajevima i planinama i turizam u buducnosti inace da se napravi popis to bi bilo ovako srbska milion i 450 hiljada (srba 1 milion 350 hiljada a federacija 2 miliona 950 hiljada od toga muslimana oko 2 miliona i 300 hiljada.
eto imate priliku da se izjasnite kako hocete...cak i kao obicni gradjani. pa cemo vidjeti koliko je gradjanska, a koliko plemenska zemlja. nisam optimista bas.
Ne zelimo popis kojim ce se uknjiziti genocid. Vaznije je ne uknjiziti genocid nego radonalost koliko ima kojeg naroda.
hoce cobani da pobroje svoje ovce, pa se posvadjali ; jedan hoce da se za svaku navede duzina dlake i tezina,a drugog to ne zanima. eh! nevolja!
Zar ne biste voljeli znati koliko kjeg naroda u BiH živi? Voljeli bi sigurno samo pričate .
Evropljani su rekli da nije obavezno popisati etnicku strukturu zemlje. A to nije ni potrebno za ekonomski razvoj. U cemu je onda problem? Svi smo mi gradjani BiH.
JEL TO DODIK NAREDIO DA SE MORA OBAVITI POPIS. GDJE SU TE PIČKE BOŠNJAČKE KOJE RADE U AGENCIJI ZA STATISTIKU BIH ŠTO ŠUTE.... SVE RADE DODIKOVI LJUDI KAKO HOĆE I ŠTA HOĆE ....