Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
razlika u domaćim i recimo hrvatskim i sprskim medijima je u tome što mi ovu vijest prenosime negativno, a hrvatski tisak bi prenio VELIKI USPJEH HRVATSKA U RANGU ITALIJE!!!, srbijanski nešto kao SRBIJA BOLJA OD 100 DRUGIH ZEMALJA SVETA!!!. SAMO U bIh nešto mlako tipa MALI ALI TEHNIČAR
Nevjerovatno, da li to imaa veze sa dolaskom SDP-a na vlast i smjenom \"rodbine\" iz prijasnje dugogodiisnje vlasti ostaje da se vidi u narednim godinama. Narod mora znati da je bitno svakoj vlasti dati po 2 mandata, da imaju dovoljno vremena da nesta promjene, ali ne i predugo da bi se desilo kao do sad da puste korjene i ogule drzavu. Over and out.
-zdra´o pus´a...!
Jest. islamofašist Zlajoglu i njegova bratija malo se primirila oko uzimanja reketa. Dok se računi napune, eto njih u akciju pa ćemo biti sa Burkinom Faso i Čadom.
jedva čekam da počnem lemiti! :)))
Možda se mi nismo ništa poboljšali, nego su se svi ostali pogoršali, pa su došli iza nas. I to treba uzeti kao opciju. :)
NAVIJAĆI IZ SRBIJE I RS-a KRENULI NA KOSOVO http://bizarno.org/article/navijaci-iz-srbije-krenuli-na-kosovo
Ja jednu stvar ne razumijem. RS hoce da pripada Srbiji a Bosna na svakom slicnom istrazivanju bolja od Srbije i tu je negdje gjde i Hrvatska. Da imamo politicare kao sto imaju susjedne drzave (gdje svi zele dobrobit drzave) gdje bi nam tad kraj bio...
A vidi, vidi... Kako lopovska SDA i ZaGraBiH odose u opoziciju, i stanje se sa korupcijom popravlja BRAVO SDP!!! Samo naprijed. A one lopovske stranke SDA i ZaGraBiH poslati na smetljiste historije!
Crnu Goru ste zaboravili upisati u regiju, i ona je ispod nas, 75-ta
@Weed ******* BITNO JE BITI SITH LORD***** Jedva cekam popis da vidim koliko nas ima a koliko vas.
joj e vidi grcke
***** BITNO JE BITI DŽEDAJ *****
Po nacionalnosti sam Bosanac i Hrcegovac,po narodnosti Bosnjak,po vjeroispovjesti Musliman a jezik mi je Bosanski . Ovako treba da se izjasni svako ko se osjeca kao pripadnik najmnogobrojnijeg naroda u BiH.
japanci su se razvili tako sto su govorili svojoj djeci da su siromasna zemlja bez prirodnih resursi i kako moraju 3 puta vise raditi od ostalih u svijetu. to znaci da nikad nisi zadovoljan i uvijek strepis ka boljem.