Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prosto me uhvati strah dok sam čitao ovaj tekst.Bosanci nikad, izgleda, neće doći pameti i ostavit se ćorava posla.
jes al u ku..cu. a sta je sa Kosovom, Albanijom. sa razjedinjenom bosnom se lakse vlada i ovladava prirodnim resursima. neko veli pronasli naftu u bih, a drugi ce, e sad smo ga nahebali.... znas ono zavadi pa vladaj, svi su oni izucavali majn kampf. pusti se tih sanu-objasnjenja o neophodnosti postojanja manjeg entiteta.
Ovi su mi najaci sto brbljaju kolko ko ima teritorije u procentima, pa sami srbi nazivaju RS , kanton Bannja Luka, zato sto od ostalog djela RS -a bjeze svi zivi ,od Bijeljine do Trebinja nema ni 100 000 Srba. I jos jedan podatak, Srbe ne mora niko da dira, vas povalja bijela kuga , jednostavno ne pravite dovoljno beba, vise vas umire nego sto se radzate. Dok kod Bosnja je skroz drugacija situacija jer imaju pozitivan natalitet. Tako braco Srbi razmislite o boducnosti svojoj.
mogu se Srbi upinjati iz petnih zila ali RS nikada nece izaci iz BiH...i nema to veze sa Bosnjacima vec Zapadu treba RS ali u RS da BiH nikad ne postane Muslimanska i da ni neki komad BiH ne postane neka mini muslimanska drzavica...to je toliko ocito - da naprosto zapanjuje sljepilo Srba kojima su kao Bosnjaci krivi sto moraju da zive u BiH....zapad je napravio RS, zaustavio Armiju biH i HV pred Banja Lukom iz samo jednog razloga... A Bosnjaci mogu poluditi od bijesa ali RS ce biti tu zauvjek! ironicno je da Srbi mrze BiH a Bosnajci mrze RS, a zapad napravio rjesenje po kome je RS ustvari garancija opstanka BiH kao drzave. A sad je do primitivnih i Bosnjaka i Srba da li da se kolju, mrze i tako zauvjek zive u bijedi ili dodju pameti, prihvate realnost i pocnu da rade i bave se ekonomijom umjesto sto se samo prepucavjau a tako su mizerni da nemogu ama bas nista proimjeniti...zapad je tako zacrtao i gotovo!!!
svi na zapad
Cini mi se u svakom mjestu osim u Tuzli sam azilant. Zato sto ne mozete shvatiti kako smo drugaciji od ostatka drzave (nazalost). Ne znate sta znaci gledati ljude ko ljude a ne dijeliti ih po nacionalno-vjerskoj pripadnosti.
Gdje si ti dobio azil?
Ovi komentari najbolje govore zašto je Bosna na dnu bilo kakvog pririteta...
Gdje spadas kjafi?. Jel se izjasnjavas kao Bosanac. Ako je tako svaka cast. Ako nije- fino kofere i u Srbiju ili Hrvatsku gdje ces biti izbjeglica
normalno da je zadja na listi kad dozovlimo da imamo nekakve bule po gradu i one bradonje.
na dnu liste prioriteta??? normalno! i sve to zahvaljujuci nasim domacim turcima. da se ovo sto prije hoce podjelit pa nek oni ulaze u asocijacije sa svojom bracom arapima i turcima a mi ostali, DOSLJEDNI, znamo gdje spadamo.
ma nabijem ja cerica cimpanzu na splovilo i sve fasiste
Nasmijavas me tvojom tvrdnjom da vas ima 60% u BiH. Jel ti to ajatolah Ceric rekao? Pa ni ti sam nisi u BIH. Tipkas iz inostranstva i sada se pravis pametan. Vas Bosnjaka ima 43 % a imate 23 % teritorija a koliko vas tacno ima u BiH (naravno vi iz dijaspore ne ulazite u statistiku) uskoro ce se saznati jer je popis stanovnistva 2011. Koliko god vas ima to ne mijenja nista a tvoja tvrdnja ko je svijetliji i plave oci itd...???? Eto nagledaj se Dodika a takvi su vecina. Hrvatima treba entitet na 28 % BiH a vi se i dalje mnozite.
Dragi Boze, pa zar ste vi toliko optereceni. Dodjite malo u Tuzlu pa vidite na koji nacin ljudi ziv i razmisljaju. Prosvjetlite malo svoje primitivne sumarske mozgove
Srbi u Bosni su nastali od turaka, jer su turci tarabili srpkinje. Zato vecinom srbi imaju tamniju put. Znaci, Bosna je turska koliko i srpska. A tebi predlazem da se javis Dabicu na tretman urinom.