Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nanu ti ja DOLE znas POVALIM
Hej pede,ru odje.bi u skokovima.......ti ces da nam pricas o nacionalnim pitanjima,ti
BiH ne postoji od 1992! To sto vi zovete BiH je 51% nekadasnje BiH.......ostalo je Republika Srpska! I dalje te vase prljave islamske sape od Srpske jer vam se moze desiti da cete opet plakati pred svijetom....DZENOSAJD, BUAAAAAAA, SEJV MAZLIMS, BUAAAAAA!
@zumra Provjereno. U 2. korpusu u TZ, cijeli rat kao oficir. On je odatle.
nema sa vama baliiyama suzivota, vidi se to iz svakog komentara. mi cemo se uskoro podjeliti na 3 nac. entiteta pa vi onda nas mrzite od zore do mraka zaboli nas....
oooo mijo, a sto li saljes lazne liste reroristickih organizacija ujedinjenim nacijama za podvalu i zavjeru bosni i hercegovini tj bosnjacima? neshvatljivo i neprihvatljivo je da je ovom covjeku dozvoljeno da ostane na funkciji a zna se da je radio protiv bosne hercegovine i i bosnjaka! ovaj soli pamet o predrasudama kad je on licno jedan od najvecih nepriatelja drzave bosne i hercegovine!!!!
Mojne_ba jesi li siguran da je rat proveo u Armiji BiH...Ja bi se malo raspitao pa onda iznosio nekakve stavove...
Ravnopravnost po HDZ-u: Svaki narod ima pravo i obavezu da ima svoj nacionalni tor i da u njemu zivi i jednu nacionalnu stranku (koja je za Hrvate Zna se) koja ce da tim torom upravlja. Ali treba razumjeti Kresu, on je rat proveo u odori Armije BiH pa sad mora da nadoknadi propusteno hrvatsvo.