Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UŽAS KO JE NAMA SVE \"INTELEKTUALAC\"
Dobri moj profesore, da - BiH mora dići glas, ali tko to da uradi u ime BiH?
boli me ba vise ku.ac za drazu i sve ove suplje price o drzavnim pitanjima...ko prvi pocne da se bavi problemima obicnog covjeka ja glasam bas za tog pa makar bio i dodik
bit ce musterija
Rinke crvene. Tito i komiterna su pobili vise muslimana u bih od draze. Sto to ne akademisete kravatasi usrani
a zasto se mi mijesamo u unutrasnje stvari druge drzave? ako ga oni rehabilituju ok, znamo sa kim imamo posla i to je to
XAXAAXAXAAA BOSNJACKI INTELEKTUALCI :P P.S. ZAR TO POSTOJI? HAHAAH
musl/imani su 1941 1942 bili 99% na strani ust.asa i fas.ista .. tako da je smjesno komentarisati ..
http://www.youtube.com/watch?v=XU7qNhLsr9A&feature=related&skipcontrinter=1 Jes vam bilo loše pod \'okupacijom\', a, teroristo, **** li te garašanin u stau radnapa?
@ SRB-IN - Misliš če.ta.lji su ginuli ko.lju.ći civile i pokušavajući da se odbrane od osvete staša i handžar divizije?
@AntiSrb - talibani sređivali Ruse? HAHAHAHAHAHAHAHA Idi mali cijedi bubuljice pa kasnije zaguglaj prvo od kad postoje ti talibani a onda POMNO zaguglaj ko je bio Dr Ahmed Shah Massoud. Uči se dok si mlad.
BiH mora dići glas??? BiH ----- država koja se sastoji od Federacije i Republike Srpske. BiH je zajednička država koja ne može dići glas bez suglasnosti i srpskog naroda što se desiti neće. Glas protiv rehabilitiacije mogu dići samo Bošnjaci i nešto malo Hrvata. Tako ne govorite o BiH kao nećemu bošnjačkom.
ŠTA VI ČOBANI JEDNI ZNATE KO JE ON I ŠTA JE ON ? NEMATE PRAVO DA ČAK NI DA SPOMENETE TO IME,JER STE NITKOVIĆI ZA OSOBE POPUT NJEGA
SRBE NA VRBE
Ko ce podici glas, bosnjacka elita koja suruje sa cet.nicima i koja je prodala narod i drzavu? Ne budite smijesni.
Nemojte pogrešno da me shvatite, S r bi n sam i moji su bili u partizanima. Ali kako se navodi da su če t ni ci hteli da istrebe musli man e? Samo ukucajte na GOOGLE mus lim a ni č et ni ci i videćete sijaset Bo šn jak a koji su pripadali tom pokretu. Istoriju piše pobednik a to su partizani, više nisam siguran ni u šta. Meni je urođeno da ne volim če tn ik e jer sam tako učen tj jer su mojim precima prvi došli partizani na vrata i poveli ih u borbu, da su došli če tni c i sigurno nebi smeli da kažu NE. Ima i puno dokumenata koji +svedoče kako su č et n ici se borili protiv Nemaca.
hehee Vlasine ge.nocidasi toliko propali da moraju vracati Drazu kako bi imali identitet!A gdje su \"heroji\" Kardzic,Mladic,Milosevic i ostala bagra hhahaha Jadnooo:))