Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neće to nama niko uzeti za zlo...znaju iz Vijeća Evrope ko koči.
Vepar i legitimni. Koja kombinacija.
Super. Zato cemo opet glasati za Zlatnog ljiljana.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
pa ni za nas niko ne glasa evo 30 godina...gledate nas ko Smetljare, onakvu Bugarsku Rumunjsku ste primili u Nato BiH za njih a bgm i za vas mnoge je centar Demokratije i kulture, ako izuzmemo Korumpiranu politiku i njene vojnike i papke sto su se doselili u Srajevo.
Primjeti li neko ove silne greške u tekstu?
*primijeti
Znači za ukidanje akciza nema dogovora a za njihove paušale, bkele hljebove, auta itd odmah sr dogovore, narode ovco, čekaj
treba opozvati ovog orlica...zar to nije komsiceva duznost
pametno. Odakle cemo uvoziti Plin kad zahladi?
Isti onaj Putin koji je prijetio silom ako Bosna udje u NATO i isti onaj Putin cije su marionete prijetile Avazu? Neka hvala, je.o te plin, ne moramo i njima pustit da nas jbu kad smo svima
Osnivam Hrvatsku bosanskohercegovačku stranku i svi Bošnjaci će glasati za moju stranku i idemo izbaciti šljam od onih kamenjara iz politike, zelene i veprove i vidjet ćete najljepšu zemlju na balkanu moju Bosnu i Hercegovinu
Čista kozmetika. Zašto ih ne izbace iz UN-ovog Vijeća sigurnosti? ili još bolje zašto se sami ne povuku? Zato što je Vijeće Evrope suštinski beskorisno a Vijeće sigurnosti služi za kočenje odluka koje ne odgovaraju stalnoj članici.
No sikiriki svi znaju da smo mi šupci
Zašto BiH nije glasala?? Nije logično; što to znači?? Tko je o tome i tako odlučio?? Tko nas to predstavlja??
Ma znaju oni da je ona na tri dijela.Ne hatore mnogo.
Glupost je što se glasalo kad su Rusi sami otišli prije toga iz VE.
Samo da bi ih dodatno ponizili. Jadno
Zna se ko podrzava agresiju a to su ustaskocetniicki homosapiensi
Nije valjda da ces me natjerati da ja u svojoj vlastitoj drzavi ne mrzim usttase i cetniike more mrs!
Treba nekad ostati i neutralan ovi su napustili sami ali ce citati ko je sve glasao za a nama se nece uzeti za zlo sto smo suzdrzani pa mi se jos uvjek patimo od poslijedica iz 90 .
To nije Bosna to su pojedinci ti srbi
Ne samo Srbi već i posrbljeni katolici ili ti Rvatine
Neka nismo. I Tito bi bio nesvrstani. Ni za čije tuđe interese, samo za svoje
Bravo BIH, ne štetimo mi direktno Rusiji sa glasanjem, nego narodu Rusije, a znamo sta je nama u ratu rađeno, kakve suspenzije i veta su nam stavljali.
Ovo nije odluka BiH nego pokazivanje mišića RSa
Mislim da si u pravu skoro pa skroz a ima i druga ....zasto bi se mi priklanjali Evropi kad nas ista uporno sikanirai odbacuje.... DA NEMA OVIH KORUMPIRANIH I POKVARENIH VLASTI KOJII NAS POKRADOSE I POJEDOSE nebi nam Evropa nikako ni trebala .... medjutim zbog smetljara moramo jer mi sami ne mozemo iskorijeniti korupciju i lopovluk ove MRAKE sto je na vlasti.