Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Voda je zivot, preduslov za opstanak covjecanstva. Zlato, nafta, gas, dijamanti sve nista ne vrijedi ako nema vode. Bosna i nas narod nije svjestan kakve blagodati i bogastva posjedujemo
@edisss Jeste, ali kad nema vode, džaba ti sva nafta, zlato i dijamanti.
@edisss Izgleda nisi razumio sta je napisano. Ne mozes kupiti nesto sto nema, u Sahari npr. Recimo da si na pustom mjestu gdje nema pitke vode, neko ti ponudi 1l vode, ili 1kg zlata, naravno da bi uzeo vodu i prezivio. Ako imas vodu mozes opstati, jesti mozes svasta da prezivis, ali piti ne mozes :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma garant je greška, mi smo među 10 u Europi koji najviše uvoze vodu. Mi smo uspjeli da zagadimo vodu na samom vrelu Bosne, a u vodozahvatnoj zoni prave se ćenife i prodaje zemljište. Nakon svake redukcije voda nije za piće bar sat vremena, jer dovlaći ogromne količine kamenca koji uništava sve kućanske aparate, mašine, bojlere, vodokotliće i posuđe, a ljudi oboljevaju od bubrežnog i žućnog kamenca. Normalno je da većina sarajlija pije flaširanu vodu iz uvoza, ko ima...
Jepg sad medju 10 evropski zemalja najbolja voda a svukud se po evropi kupije za pice da si reko najbolja onda bi povjerovo
Imal jos koja jana i ala jana da je uvezemo ??? Pogan nesposobna retardirana = Bosanac.
Mogli bi samo od vode da zivimo, al staces i to uvozimo, pijemo janu preko filtera.
i među prvima koja to ne zna iskoristiti.......
Redovne redukcije Usarajvu.
zato nas hoce i amerikanci i rusi i evropljanji... umjesto da ih sve odjeb emo, mi se svadjamo ko je ko i ko u sta vjeruje...
I onda kad vidim da neko pije janu u Bosni ja bih mu oči izrovio -.-
A isto tako si sretan kad tvoje mlijeko ide za RH(EU) jer je eto super dobro...samo izvozio a nista ne uvozio iz istih drzava...tako da ne bi ti nista napravio :)
@desception89 Ne mogu da shvatim kako neko pored tako bogatog i kvalitetnog izbora kupuje strane proizvode (a nije razlika u cijeni). Valjda ipak trebaš jačati ekonomiju svoje države.
ako ikad bude rata ovdje to ce biti zbog vode
Ono sto imamo ne cjenimo a prihvatamo rado tudze po cesto i smece
Još kad se internih neprijatelja riješimo, genocidaša i nacista, gdje će nam kraj biti. Lijepa naša BiH. 🙂
i edna od zemalja ( europskih :) ) koja ima redukciju te iste ” kvalitetne ” vode već godinama. Od kada smo mi to europska zemlja ? Sjedi đesi, ni za đesi nisi !
@izabbel Voda i cijevi nisu isto. Voda je bogatstvo, a cijevi rezultat loše politike. Prvo ne možeš promjeniti, a političare i cijevi da. I ako nismo evropska zemlja onda se vrati u školu.
Sta ce nam voda. Ja bi da nasi politicari prodaju nase izvore i sebi izgrade jos vece dvorce a mi da skapavamo od zedji. Mislim to zasluzujemo koliko ih pustamo i sutimo i dozvolimo da manipulisu nama.
sarajevo ce se umrijeti od žeđi kad ljeto dođe, neplanska gradnja, nagomilani objekti, zgrade, centri, neboderi a niko vodovod da napravi ili sanira. nema toliko kapaciteta.
Nije bitno šta piješ nego sa kime ! https://youtu.be/VQGLiAHP_us