Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@tvrtko GENOCIDNI LOPOVE SERVSKI -SERBSKI KRVOLOCNi TERORISTO! NE POTPISUJ SE IMENOM SVETOG KRALJA BOSNE PONOSNE SERVSKI LOPOVE IZMISLJENA KRVOLOCNA NACIJO UB;ICA SERVSKIH-SERBSKIH UB;ICA! GANIC I SVI OSTALI PRAVI BOSNJACI SU ZA VAS SERVE IZMISLILI SVE STO JE PLEMENITO I STO PRIPADA COVJEKU, OD UMA PA DO HUMANOSTI! SERV=SERB=GENOCIDAS, KRVOLOCNE UB;ICE , SILEDZIJE I NAJVECI TE;RORISTI! SRBIN=TERORISTA I UB;ICA , UB;ILI SU FRANZA FERDINANDA,DZEMALA BIJEDICA, HAKIJU TURAJLICA, AVDU PALICA, ANU LINDT, OLAFA PALME-A A SIGURNO I POKOJNOG TITA iTD!!!
Komšu treba maximalno iskoristit za naše ciljeve, nek se rvatine glođu lagano.
@tvrtko Ponovo biramo Komšića za predsjednika,tvoje mišljenje nema nikakvog utjecaja,ako je za tebe marva za nas je\"Bog\" Duvaj ga tvrtko
orao na svjetskom prvenstvu, varta narod na 23%, cekaju kad ce poceti svjetsko prvenstvo.... u sjedecoj odbojci.
BiH korak bliže euroatlanskim integracijama, Orao ne moze nize na svjetskom.
nabildo se Sejdo i pripremio da stisne ruku JAKO svakom od gostiju. nek upamte u NATO kako SEjdo ima jak stisak ruke heheheheheehehe koja marva u p.m.