Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bake i razne koalicije hvala Vam na svemu. Pozdrav iz predivnog Beca !
Trka ka dnu. Bošnjaci još uvijek su bez kuge. Ovo je pokvarena slika zbog Srba. Bosanska zemlja će da srbe proguta.
@EmiRem Jadni penzioneri morat ce jesti srebrnim kasikama ,nece imat za zlatne ,u svim zemljama bivse smrdoslavije mirovinski fond generacijske solidarnosti je vec sad neodrziv i bez iseljavanja ,isto vrijedi i za javno zdravstvo i sve (pozitivne )ostatke komunistickog sustava ,rezovi ce bit bolni a prije toga ce drzave bankrotirat kao Grcka jer ce se zaduzivat da odrze neodrzivo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Penzije daju pomoću stranih kredita, autoput se pravi na kredit, bolnice oprema Japan donacijama, autobuse isto donacijama, ljudi se liječe humanitarnim telefonima itd, tako da realno mi smo već nelikvidni. Treba pod hitno proglasiti bankrot, pohapsiti sve odgovorne i krenuti iz početka, u okviru vlastitih mogućnosti.
Materijal za novi film "uhljebi trce pocasni krug" Poput maratonaca hrabro se bore sa budzetskim sredstvima iz godine u godinu, kao nekada elita sto je razvalila jugu sada u svom na svom.
Na dnu smo po zaradama a sve zavisi od proizvodnog sektora kojima je plata od 500 marki pa nadalje a prosjek je oko 900 pa ko koga laze..nece mirovine zaraditi ucitelj kome uplate idu iz budzeta vec mpr zidar kojem uplate idu iz privatnog sektora..
Šta klizi?? Mi smo u bob stazi odavno!!!
Molim dragog Boga da ovo dodje što prije.
Katanac!!
Neka politika SDA, HDZ i SNSD vodi sve u propast. Bosanci su propastili ovu zemlju, nisu mogli Hrvati niti Srbi. When i become my worst enemy, The enemy.
Svi problemi ce poceti tek za 4+ godina, tako da ljude koji su trenutno na vlasti (bez obzira koja je stranka u pitanju) to ne interesuje, njima ce mandat' vec proci. Mogu se napraviti velike ustede da, recimo, prebace svu gradsku rasvjetu i semafore na LED, ali nece jer se to isplati tek za 5-6-7-8 godina, znaci kada neko drugi bude na vlasti, nije luda trenutna vlast da investira pare u nesto od cega nece imati nikakve koristi.
Neće, ba! Odoše i doktori, neće ih imati ko ni liječiti!
po 256. put, dajte nam bruto plate i neka se svako snalazi kako zna, ako ću uplatiti sebi svaki mjesec za penziju,uplaticu, ako neću, icu u javnu kuhinju u penziji i to je to.
Nema veće muke za ove pobjeglice "gastarbajtere", nego kad vide da neko i ovdje lijepo živi.
@ba. Ovo moze samo uhljeb napisati
ba. ...ma ja, samo nek je džamija i ezana, i nek hodža priča bajke za laku noć, i neka je sda zauvjek na vlasti... a penziće ko je.e... garant nisu glasali za sda, čim su penzići.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma dajte treba nama jos politicara i kantona i jos podizanja pdv da bi se situacija rijesila
Hoće li barem jedno jutro na klixu osvanuli prva pozitivna vijest samo nas ubijate negativnostima
@lozanoha Trebaju poceti pisati bajke i basne jer ovaj narod je navikao slusati to od svojih lidera.
Ma hajd nema veze Samo nek ne puca
Znaci, samo radit na crno i pola u madrac ostavljat. Uplacivanje u bilo kakav fond je bacanje para.
Nekontam!! Pa zar covjek neki dan nam ne rece da je zaposleno 109000 novih??