Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bojim se da nekom predstavniku briselske diktature ne padne na pamet da im u Bosni napravi satorsko naselje i isplacuje bosansku socijalu samo da tu ostanu.Ako primijetimo te tendencije , odma ih sprovesti preko Kamenskog , ljepse im je na moru i toplije su noci.
@Jupii Strah me da Zujana i Duduka ne ucijene u Briselu da moraju primiti izbjeglice jer su prosjaci koji prose pare 25 godina vec pa da nesto urade zauzvrat.
Sprovest ce se sami mi cemo im samo asistirati i ko vas pita realno koliko ste vec primili.Dok doooobro ne zabunkerisete jer granicni pojas od Prevlake do Brckog ne mozete iskontrolisati kad bi i sve do jedan Hrvat preko noci postao granicni policajac.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Po dosadašnjem zgražanju multietničara i patriota na postupke Mađarske, Slovenije, pa i RH, čovjek bi očekivao da će svaka muslimanska obitelj u BiH pozvati i srdačno primiti barem po jednog migranta, odnosno nesretnog izbjeglicu, kako im od miline tepaju. Kada ono obrnuto, umjesto prihvata vrši se readmisija u državu iz koje su ilegalno prešli u BiH...
hahah pa nisu valjda ludi
Srbi u strahu, zatvaraju žene u kuće jer se pročulo da Srbijanke vole Arape.
Strahuju od istog scenarija u BiH. 😁
Dobro je dok samo vole makar i u tvojoj glavi, barem ne idu u Siriju da ratuju i da se na njima smenjuje stotine islamista kao na one dve Bosnjacke maloletnice Sanela i Samra sto pobegose za arapima pa ih kasnije silovase i ubise Ovako bi mnogo vise bosnjackih curica i devojcica bilo indokrinirano.
Iz konteksta: Ima i holandjana, njemaca i francuza koji se pokusavaju ilegalno docepat Europe
Naseliti sve u Bosnu i Hercegovinu i dati i drzavljanstvo, aferim braco!
dosta što su Arapi preokupirali pola Sarajeva, još sad i ove da puste da nema nas nikako.
da nam se pored enormne korupcije i kriminala javi i terorizam...
da ih pustimo pa da nam bude bombastično... HA HA HA
Cuj "pokusaji" prelaska, pa ovu granicu prelazi kako ko hoce
Cuj "pokusaji" prelaska, pa ovu granicu prelazi kako ko hoce
I ja sam ovako morao s mojom porodicom iz šumske pobjeći u HR, pa nazad u BiH, tako da se nah...em matere svakom ko ove ljude omalovažava.
Svakako pojacati konzrolu granice a posebno istocnog dijela a pogotovu gornjedrinski tok.Isto tako dio Hercegovine prema Crnoj Gori kako u ljudstvu tako i sa psima a po mogucnosti i neke udarne dijelove szaviti pod video nadzor.U ovoj situaciji se mora traziti a i dobiti pomoc od EU
neće još dugo, sad će rat i kod nas pa će zaobilaziti.
STARA DJELOTVORNA STRATEGIJA: Ne treba ih sprječavati da ilegalno ulaze u BiH, nego da je NAPUSTE. Odmah će telefonske i društvene mreže zabrujat: AH ŠTO NAHEBASMO KO NIKO !!! Vamo ni za živu glavu !