Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakva je situacija na terenu nas kaditat ce biti esad radeljas ili dusanka majkic
Ja predlažem da se na funkciju postavi Amir Zukić.
Po ustavu, Sejdica slijeduje, a ako nece on onda tek Finci ima šanse.
ma što ne bismo kandidovali Dusanku Majkic? ona je pravi reprezent stanja u bh drustvu...
Kojo ba UN ?? Jel onaj koji je nijemo gledao kako pred njima ubijaju djecu zene starce nevine ljude.. Ma daj zaj#bi vise suplje price
U zadnji minut će doći do zaokreta jer će se Lagunđija ubaciti na listu kandidata uz inat.
Avaaz.org ima veliku kampanju povodom toga, realno, BiH je samo jedna prashkica na terenu kao i ostale vukojebine na Balkanu.
Pa mislim da nitko iz regiona nece glasati za Jeremica a mi cemo po pravilu biti suzrtzani .....
sejdić i finci jedan od njih
Normalno bi bilo da Predsjedništvo BiH da podršku Bosancu, ali BiH nije republika i nije primljena u UN kao sve druge članice, zato je njen stav ne bitan.
Ni Velika Britanije nije republika, nije to ni SAD, ni Japan, ni Norveška, ni Danska, ni Holandija, ni Švedska.... da li je i njihov stav, kako ti kažeš - ne bitan! (Usput malo pravopisa , piše se NEBITAN, na srpskom, hrvatskom, bosanskom i crnogorskom jeziku)
@wolf07 Vidi ti vučića, kako reži. Prvo moraš znati neke bitne činjenice, Građani (Hrvati i Muslimani) su na referendumu 1992. ukinuli Republiku BiH i proglasili NBH (nezavisnu BiH). Nakon toga je NBH primljena u UN kao Republika BIH. U Deytonu je potvrđena kao NBH kako se i danas zove. Je li to bitno ili nebitno.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
I po obicaju Federacija nece trazit bilo kakvu koncesiju od RS-ukoliko bi dali glas subari.
Pozderac
Evo ja se javljam dobrovoljno.Svakako nemam trenutno pametnijeg posla.