Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Incko, cesce gledaj 60 min hehehe
Svakako da strani tužioci i sudije treba da ostanu u BIH.Dodikovom šupljom pričom kolike stranci imaju plate to nije naša ni njegova stvar jer ih ne plačamo mi nego međunarodna zajednica.Oćito da strane sudije i tužioci smetaju radi zataškavanja sopstvenog kriminala i straha od već pokrenutih istraga protiv vodećih političara u BIH koji su opljačkali u prvom redu svoj narod od kojeg su izabrani.Bez strane neutralne kanđije nema napretka u BIH., jer smo mi svi korumpirani i iskvareni do srži.
Nista vi dobroga niste doprineli u bih upravo po pitanju ratnih zlocina nego ste jos vise podjarili i postakli mrznju,svojim iskljucivim jedno stranackim kaznjavanjem,upravo one nacije koja uopste nije bila za rat i razbijanje drzave Yugoslavije,te ste samo jos bolje omogucili lopovima da se nezakonito bogate sa sopstvenog,vec napacenog naroda,kao i svi vi stranci ste upravo i dosli stom namjerom da pokupide prirodna bogatstva koja se nalaze u toj republici,Posve neljudski i neposteno i protiv svakih ljudskih i pravnickih normi i pravila !Pozdrav iz \"REPUBLIKE SRPSKE\"
1. \"strane\" sudije i tuzice NE PLACA budžet BiH niti etniteta ili kantona nego medjunarodna zajednica; 2. Oni su garant bezbjednosti/sigurnosti nasih sudija i tuzilaca upravo zato sto nisu \"lokalni\" i kriminalci ne znaju mnogo o njihovom privatnom zivotu, za razliku od nasih sudija i tuzilaca; 3. Oni uposljavaju izvjestan broj nasih gradjana ( pripravnika, pravnika, prevodilaca, itd.itd) koji bi njihovim odlaskom bili prepusteni \"milosti\" nepismenjaka koji su prigrabili pozicije i odlucuju o sudbinama normalnog ( civilizovanog) svijeta; 4. Postoji preko 200 predmeta koji nase sudije i tuzioci ( kako i sami kazu) tehnicki ne mogu sami rijesiti 5. Niko nije napravio nikakvu tranziciju preuzimanja svih tih predmeta, 6. ostaviti zemlju u ovakvom stanju bez stranih sudija i tuzilaca ( pogotovo odjela za organizovani kriminal i korupciju) je po meni ludost! P avidjeli smo stanje prije formiranja Suda BiH: ( raznosili su se cestiti doministri auto bombama, sigurnost = 0).
Daj odjebite vise iz Federacije i uselite u RS - tamo vi trebate uredovati M.amu Vam j.ebem inostranu. Nama bosnjama solite pamet a ovima iz RS-a dajete ovlasti ka da je drzava. Nego ja imam jedan prijedlog. Hajte vi iz bosne naše idite da se mi obracunamo sa ovima iz RS-a (previse su se digli nakon samaranja 95) i da se obracunamo sa domacim kriminalcima koje ste VI postavili na vlast. MAMU VAM J:E:BE:M