Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
j--š državu čuvaj zdravlje, zdravlje je najpreče.
Da, ali kako nauciti PLIVATI one koji u GLAVI imaju samo K A M E NJ E?
Pa sta hoces bolan zabokrecino jedna? Pljujes po Njemackoj, eto Bosna je super. Priznaj ba da smo zadnje jade u Europi. Kad to svi shvatimo tek ce onda biti mirna Bosna. Papani i jade. Treceg nema. Mozes se ti ljutiti koliko god hoces ali u danasnjem svijetu rijec Bosna ili izaziva podsmijeh ili, uglavnom, zaljenje.
Zemlju poznatu pod imenom Bosna i Hercegovina kaze Nijemac Knaus i ostade ziv, a ja kazem Zemlja poznata pod imenom Njemacka nekada se od milja zvala Treci Rajh i pobila je 6 miliona jevreja. Ovaj knaus ne samo da vrijedja vec serucka i prica gluposti.
Moj Geralde, kako Bosanci plivaju najbolje znamo mi kada nam dodu na more. Nije za njih to. Kako plivaju u moru, tako plivaju i ki drzava...
kuca se gradi od temelja. a vi bi da pristanemo na macka u vreci, ehh jakih komentara, sve u stihu sve u prozi. arc-angel, sta ti jedes kad si tako pametan???? Imal` kakav argument????
Pametno zbori ovaj Knaus...
Kao prvo i osnovno bi morali zabraniti sve sa nacionalnim predznakom i urediti državu kao sekularnu i gradjansku. Ostalo bi išlo lako. Nisu Bosanci i Hercegovci ništa gluplji ni pametniji od drugih naroda.
@ha stavrno ih istina boli čak šta više ovi ovdje koji se redovno pojavljuju i kao komentiraju i pljuju non stop svaku vijest koju sax objavi su garant uposlenici avaza šta će ljudi boli ih činjenica da dnevno 1000% vise posjeta ima sax portal od portala avaza a oavj čiko gore u je upravu dragi moji svidjelo se to vama ili ne i da moj nick je isti kao i na forumu
treba nas pobit sve na cijelom balkanu ....
Ko ne voli Dabic Rasu, popusio karu nasu....x100
Tako je Gerlade samo sto ove moje ovce to nikad nece skontati
Gerald Knaus \'\'BiH je ranije trebalo naučiti da pliva sama\'\' - a prije ,,obuke\'\' joj uzadima svezati noge, ruke i svezati joj kamen oko vrata.
ako evropa bude vodila glavnu riječ oko ustavnih reformi, onda niakd necemo imati ustav jer ga evropa ni sama sebi nije uspjela napraviti...
Što se manje petljate, to je bolje. Pustite da SAD preuzme odgovornost za BiH i da to sredi onako kako oni žele. Nas se ništa ne treba pitati, kad smo se pitali - sranje smo napravili. EU nam ne treba! Previše je licemjerna i dezorjentisana - na BiH Evropa uvijek pokaže da nije stabilna, sposobna, jedinstevena... Tačnije EU ne zna plivati, a nas ko fol podučava!