Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alija Izetbegovic je jedan od najvecih krivaca sto je BiH dovedena u ovakvo bezizlazno stanje ... Da se sljedila politika dogovora koju je zagovarao Zulfikarpasic niti bi bilo rata, niti zrtava niti podjela zemlje i odavno bi svi mi bili dio Evropske porodice ... Ali Alija je prvo htio multietnicku drzavu pa kada je vidio da mu ne ide onda je 1993 islamizirao Armiju RBiH i tajno pregovarao o podjeli zemlje a na kraju je 1995-te ugasio drzavu RBiH svojim potpisom i legalizovao podjelu, Bosnjake je razbio u 10 Kantona i sabio ih je na 30% teritorije i opteretio ogromnom administracijom koja onemogucava svaki razvoj dok je neprijatelje drzave nagradio sa 49% teritorije i mnogo boljom organizacijom koja im garantuje odrzivost i stabilnost.
NAROD NEMA ZA HLJEBA OVI PALAMUDE 20 GOD. E MOJ NARODE J..... SU TI MAJKU ZA SVA VREMENA.
s,e,r,e,t,e,, ko grlice sad vam izmetbegovic mladzi sa mesicem i tihicem prave povjest kako vama lojavim odgovara...FUJ.
Sine Bakire nisi ti za politike drzi se mindera.
Niko vam ne odgovara .....trebali bi mjesto Bakira sada staviti Hrvata,posto to Komsic nije.....a mjesto Radoncica -Zlatka,i opet vi bi trazili nesto????
Vidi Bake jugonostalgičara e nemere sine bilo , prošlo i nevraća se više nego pljuni u ruke i pravi normalnu državu valja ti unucima negdje živjeti......ha ha ha
pitam se koliko moras biti ometen u razvoju pa da povjerujes u ova s r a nj a ej Mesic i Izetbegovic spasavali Jugoslaviju?!! ima li kraja licemerju...svi cete vi traziti da se opet sakrijete ispod skuta Srbije jer to nije bilo jednom a onaj retard Tadic ako slucajno pristane na tako nesto ja se selim na Madagaskar, ili bilo gdje...
Bakire, nije mi u maniru, ali moram ti reci, ne seri, politka porodice i kompromisa je nas sljedeci najveci gubitak. Stidi se jadan nebiooooooooooooooo a i vi sa sa-xa ko da nemte sta bolje reci, j.e.b.i.s.e. bakire
SIN nasledjuje,BABINE lazi !Gos,Miloshevic je zeleo podjelu bih,poslije kada se zaratilo dakle u toku-RATA,a ne pre kao shto to zele,pojedinci da prikazu JAVNOSTI !!!
Baboooo vidi mu glOOOOOOveee!
Babo ti se (islamski) deklarisao jos 70-tih za kakvu desoluciju se zalagao. Trazili ste-dobili ste. To sto kao papagaji samo \"Slobodan Milosevic-Slobodan Milosevic\" pa opet i opet isto, niko da spomene Savku Dabcevic, Aliju Izetbegovica i Franju Tudjmana koji su djelovali ANTIJUGOSOVENSKI dok je Milosevic bio u pelenama.
JEDASN OD NAJVECIH POTEZA CE DA BUDE OTJERAJ ZETA AKSAMIJU IZ TELEKOMA I DAJ MU SANSU RECIMO DA POKRENE ZELEJEZARU VARES AKO JE TAKO PAMETAN LAHKO JE BITI PAMETAN AKO SI MONOPOLISTA I IMAS POLITICKU PODRSKU ZATO UCINI TAJ KORAK GONI GA U VARES
bakire koga vise boli racku za ratnim razaranjima...... evo konkretno pitanje...... sta je bakiru izetbegovicu rat unistio? sta je imao prije a sta nakon rata? tebi je rat bio brat i daj ako nesto znas da radis, sem sto brljas neke prezvakane teme, pocni raditi..... dosta suplje.... ako nemas ideje dat cu ti ih: 1.protjeraj vehabije, 2.donesi zakon o oduzimanju svega sto je rezultat ratnog i poratnog profiterstva, 3.otvorite konkurse za sposobne a ne podobne, 4.pocni se baviti sadasnjoscu a ne prosloscu, 5.pohapsi sve koji se bave kriminalom i pljackom te jadne drzave.
Bosna ce vise propasti sa ovim bradonjom nego sto je za vreme rata
Mi Serbi smo tako divan narod da nas se oblaci postide kada gledamo odizgo na dole, mi ni mrava ne bi zgazili niti cemo( jadni Mali insekti) Pa mi smo davali sve u bivsoj YU drugim narodima samo da nam bude OK!? Aliji smo davali da bude predsednik i zbog njega smo skinuli Ivana Stambolica, mi Serbi robovi tamnoumlja smo fino rekli nemoj te da nas bijete nas samo smije da bije NASA policija( UDBA) Molimo vas eto vam sve ali nam Sumadiju nedirajte i sljivu da se zaklonimo bre .....??????
\"Prema njegovom mišljenju, nema više ništa od bivše Jugoslavije, niti je više moguće ponovo uspostaviti. \" HAHAHAHAHA, CRK\'NITE DUSHMANI BALIJSKO-ISLAMOFOBICNI!
Bakire lazete i ti i Mesic izdali ste i bosnu i hrvaskuza saku para