Dudaković u Kladuši
0
"BiH je najjača sa SBiH"
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta je Miloše,Dudaka ste napadali sa svih strana,čovjek je ratovao protiv tri vojske,uključili ste protiv njega i kvislinga abdića,ma nema koga niste dovodili i opet čovjek odbrani ono što je držao a što je zanimljivo i sam dudak je priznao da ste mu vi Srbi prodavali oružje a on se sa tim oružjem branio.Na kraju rata je krenuo u potpuno oslibođenje ali ga je nato zaustavio. O zločinima nema dokaza,kriv je što je živ,kažu jedna od srpskih prijava protiv Dudaka je ta što je napao na grabež u vrijeme ručka,po njima to nije bilo humano ha ha ha ha Dudaku naklon do poda PS.Pogrešna mu je stranka ali njegov izbor.
Nema od vas nista! Padate, padate!!!! Doslo je vrijeme da prave snage cuvaju Bosnu i Hercegovinu, dosta ste je vi ragradjivali. Zbogom lopovi, idete u zaborav (politicki) ali ne i u pravni, svi cete vi zavrsiti u zatvoru!
JOS JEDAN DOKAZ DA SE ZLOCINAC UVIJEK VRACA NA MJESTO ZLOCINA!
Nisam ja srbin nedime, i ja sam musliman isto, a zar ti ne vidis da je haris najvece zlo koje nas je snaslo!? pa voljeli bi srbi opet harisa, vise nego bakira, haris njima daje povoda za sve ono sto nam se desava. Ali na srecu, gotovo je i njihovo, nece vise stranke zabih ni biti :D
Sta je Srbi? Vise bi voljeli da u predsjednistvu sjedi fahro ili bakir, pa vam sada i general nevalja!? E nece moci, dok je Dudakovica i Harisa!!! Nema prodaje Bosne!!!
na kupanje bolje bi vam bilo nego da ovdje komentarisete stvari koje se vas ne tice.tuknete brate pravo
GOTOVO JE I VASE, ZAVRSI SE STRANKA ZAGRABIH HARISE LOPOVE I PREVARANTU, PLATIT CES I NA OVOM I NA ONOM SVIJETU: I ZA STVARANJE RS, I ZA KRADJE MILIJARDE DOLARA POMOCI, I ZA DODIKA, I ZA POLICIJU RS I ZA MAFIJASKI EL. EN. SEKTOR ZA SVE CES LOPOVE HARISE PLATITI!
A generalu se malo ratuje a? Vrela krv krajiška, herojska, eno mu slike po tramvajskim stanicama. Svaka čast inače, al\' eo vam ga NAŠ generale za to slikavanje i mitingovanje!
BRAVO GENERALE SAMO NAPRIJED SA PRAVIM SI LJUDIMA , PUSTI TI OVE UHLJUBE JER SVI BI VOLJELI TE VIDJETI U SVOJIM REDOVIMA . IZABRAO SI PRAVU STRANKU.... A VI MALOLJETNICI PROCITAJTE NEŠTO O SVOM GENERALU PA GA KOMENTARIŠITE
General narod je uz tebe i Harisa. Pusti ove domace izdajnike, koji samo gledaju svoj interes.
pusi k... ubico kad tad ces u bajbokanu dabog da se osusio
Svaka cast generale. Vi ste jedina garancija da se ovaj narod ne boji nikakvih udara od strane Srbije. Samo hrabro, BiH je uz vas. Imate moj glas.
podrzavam SBiH jedina stranka koja moze da uvede BiH u Uniju i stranka koja nije samo za Bosnjake nego sve gradjane BiH to malo treba da se vise objavi jer BiH drzava svih naroda a ne samo bosnjaka ako ostale stranku su nacinalne SBiH nije jer stavlja BiH prije svega tako i treba.
atif dudakovic, covjek krmece face kome j emjesto u zatvoru ybog ratnog ylocina
E moj generale :( Ode ti sa najvecim lopovima i lazovima.... Nisi trebao generale, nisi trebao! Svejedno im propade stranka