Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U potpunosti pun pogodak !Bingo je vash!Pozdrav za\"REPUBLIKU SRPSKU\"
Cudne zemlje Bosne, kopilad je grizu a ona ih grli, ali ima zemlja Bosna i sinove svoje , koji je vole onako kako se samo majka voljeti može ! Izvolite na referendume, izvolite na oružje , izvolite na barikade, sinovi Bosne će kao i uvjek dokazati ljubav prema jedinoj
Francuska je ta koja hinjski lobyra za nacisticku srbiju i neukidanje viza BiH-i!Nacisti srbi dan i noc rade punom parom protiv suverene drzave BiH-e! Dosta vise srbizma i nacisma srbskog fasizma i diktature jedne bande nacisticih mafioza apokaliptickih jahaca smrti! Osvjesti se Europo dok ti nije kasno! BiH4EVER!
@sara,BIH4EVER i svi ostali Patrioti: Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa domovina! BiH4EVER!
Pipo je = FOR EVER.
Ti si sto puta veća budala što u 3 noću lupaš po tipkama.
ako se referndum ne bude pikao u sta sumnjam, treba ga ponoviti 2 ili 3 puta ako treba. i na kraju ce EU morati popustiti. jer upornost i istrajnost ce na kraju pobijediti. ne moze se suzivot tri naroda graditi na silu. negdje mora puknuti prije ili poslije. ako ostala dva naroda izaberu ratnu opciju za ostvarenje svoga cilja, europa i svijet ce sigurno popustiti i radije izabrati mirnu opciju bez rata, dakle svako svome mirnim putem.
nemaju oni nikakvog lijeka protiv demokratskog referenduma. to ih najvise pece. niko nikoga nemoze natjerati da zivi zajedno, ako to ne zeli. volja naroda odlucuje u cijelom svijetu, tako da ova baba samo prdi u praznu flasu. ko im je kriv sto su bosanski problem pomeli pod tepih, umjesto da ga rijese jednom zauvijek, i to vrlo jednostavno. tri naroda-tri entiteta-tri-drzave i mirna bosna zauvijek.
samo ti tjesi bosnje u bosnjakistanu
SVAKA CAST !!! HALO BUDALO DODIKE CUJES LI TI TO? DOSTA TOVJIH FANTAZIJA I BUDALESTINA ! TREBA NASOJ DRAGOJ BOSNI-HERCEGOVINI NOVI USTAV TAKO DA MI SVI U MIRU I PROSPERITETU ZIVIMO ! BOSNIA-HERZEGOVINA4EVER
Bilo kako bilo, želim reći ovim pubertetlijama u manjem entitetu da se priviknu živjeti u jednoj jedinstvenoj BIH, lakši će im život biti. Isto tako, rat je glupost, jer se zna ko je kroz historiju uvijek gubio rat, Srbija, jer ga je i uvijek započinjala, zato pamet u glavu i okanimo se ratova, jer oni donose samo gubitke, i vraćaju nas najmanje 50 godina unazad. A sa druge strane, i sama Srbija i svi zajedno ćemo se opet naći i ujediniti u zajedničkoj nam Europskoj Uniji. Najlakše je ratovati, Hajmo činiti korake koje svi najmanje očekuju, a to je graditi državu po mjeri svakoga u kojoj se prava i slobode neće koristiti na štetu svakog od nas. sad će ovi reći, vidi budale šta priča, ali barem obećajte da ćete svi o tome razmisliti. Vidimo se !!!
joj da vidis Bosne u Banjoj Luci
@ naslov clanka Jes\' quratz, ako je ovo jedinstveno sta je onda nejedinsveno...
av, av... av! Av, av, av... referendum av,av
U prevodu: Može referendum ! Hvala EU na namigivanju.