Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stucko u pravu si sto posto ovi sto tvrde drugacije lazu sami sebe.
LJEPSE I UKUSNIJE NASE I ARAPSKO GOV.NO NRGO SVICASKA COKOLADA... I SVAKA HALA IMA FLASENCUG, MASALAH..
@TURIZAM a sta ti mislis da su mozda prepune smeca kao bosna? ni slucajno
stucko tebi izgleda nisu sve na broju ili si sa nekog sela pa nisi nigdje putovao -kako ti zamisljas da izgleda njemacka,austrija svicarska,svedska ili engleska kao na prospektima ???Moj stucko sve su to zemlje bez bljestavog sunca
Otidji te malo na zapad pa pogledajte koliko košta flaša obične vode a mi je imamo na svakom koraku samo trebamo znati koristiti svoje dobro,nema BiH i ovih božijih darova nigdje na svijetu,nisu se ni ratovi džaba vodili vjekovima za nju.
al me nasmija, pa de malo provozaj se od zenice prema doboju ili od travnika prema jajcu pa da pogledas smeca po granam kraj rijeke i u rijeci, pa pogledaj infrastrukture pa pogledaj porusenih gradjevina, kome je to zanimljivo, kad se to sve sredi onda se moze pricati o atraktivnosti, ruku na srce tu je Vlasic, Plivsko jezero, ostale planine i brezuljci, lijepe doline, al daj malo sredite i ocistite te rijeke. Trebamo organizovati radnu akciju 1000 ljudi krenuti i dnevno bi se moglo ocistiti nekoliko kilometara obale, nije mi jasno kako neko moze gledati svo ono smece ispred vlastite kuce. Neka me netko negira. Pozdrav svim ljudima dobre volje.