Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
WELCOME TO HELL !
ODKUD ON ZNA DA JE BiH DOBRODOSLA U NATO, KAD SVEDSKA CIJI JE ON AMBASADOR NIJE CLAN TE VOJNE ASOCIJACIJE. NIDJE VEZE !!!
Mi pravosramni Srbi bre ne znamo da radimo ali umemo bre da se bijemo, i svaku smo drzavu bre do sada sto smo u njoj ziveli unistili od Turske,Austrougarske pa do Jugoslavije... I eVropa bre ima da padne ako nas prime u nju.
Ko ce vam nadavati toliko spahiluka, to jednom ako daju, i sikter, a ti vidi s kim ces dijeliti ili ne dijeliti. Ujakova kcerka meni, a stirceva ujakovom sinu i tako...sve ostaje. Sve u okviru spahiluka, a dugo se i na konju islo brate...do sljedeceg plemana dan jahanja pa ti vidi...do sume stignes ili ne stignes, pa bolje da ti ne pada na pamet heb...na!!!
Da imanje ostane u krugu familije, nije begovina vise ako se dijeli, kad podijelis na pedeset dece ne ostane nista, a ako se medjusobno pokaraju sve ostaje opet u istim rukama. Dido iso vodat konja a beg nanu drzo za ukrasa a kad mu se prih...on u planine do hajduka...bas...budala...
Turci najvise vole svoje najblize karati, samu familiju.Za strane nisu zainteresirani.Samo za blizi rod...ahhhh...
Nase su karali a vase drzali za ukras ono do skuta...jes ko i mudzahedini, ebi ga...zna se ko im dobrovoljno daje...ne moze to tako da se okrece sad, blize ocima, blze i srcu, a i rukama, bogami...
nemoramo mi trazit dokaze da su vam turci kara.li babe 600 godina, i sad da imate vise turskih gena nego i turci sami
Laze!!!
Ma to je sigurno prijevod na serbski. šta kojeg su čega?
ne razumes,pa ovo je izjava naseg srpskog kralja tvrtka,kojeg vi otimate... nego znas li kojeg su mehseba bila kotromanici i kosace?
haveru pričaj ba bosanski da te i mi razumijemo. lijep je srpski jezik ali ga slabo divanim.
Stefan Tvrtko, gospodu mojemu bogu spodobl\'su me nasledovati prestol moih preroditel, gospode srbske (kralju Srbljem i Bosne i Pomoriju i Zapadnim stranam, i po torn naceh s bogom kraljevati i praviti prestol srbskije zamlje).
sa Mijajlom Mijajlovićem
al bez \"mundžosa\"!