Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kad smo debili, umjesto da Bošnjaci navlače Turke, Srbi Ruse, Hrvati Nijemce, pa da postanemo Švica za 5 god, mi se bavimo glupostima, tipa šta je ko od velikih sila rekao, je li nam to godi, isto ko da nas neko nešto pita... Stoka
Please get out of the box and be smart
@beatcoin Who? Are you talking to me?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
...i ruska i turska i americka g0vna nek lagano odje6u od Bosne....i "zabrinuti" Inzko, i EU, i NATO, i Dejton....i entiteti i kantoni....i troglavo predsjednistvo i koruptivni sistem. Ovu zemlju bi najbolje bilo "uzorati", pa novo sjeme zasaditi....da iz korova konacno nikne nesto plemenitije. Dosta je brate vise sranja!
ovaj komentar koji pljuje po svima je jako poražavajući. siguran sam da ne profitiraju svi pod okolnostima u kojima se nalazimo. mafiju treba hapsiti, a to su političari koji su svoje familije jako lijepo osigurali. Naša mafija od Turske i Rusije dobija potporu jer na našu štetu se njima izlazi u susret. Propagiramo njihove interese na svjetskom planu i time sebe izoliramo od investiranja i normalnih odnosa sa drugim nacijama.
@MartiMisterija ...a mamu pošalji nama u Brčko distriktu...:))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nece trepnuti a oni ce gurunuti sutra nas i srbe u rat..pa stalno to rade kroz istoriju narode glupi dođi pameti vise.
Tito ustani... pa kao 1948. reci NE!
Niti slika niti perilika, dva majmuna obična koji gledaju da što vise miliona strpaju u džepove. Ljudi, ne dajte da vas zavaraju!
Sarajevo, 26. april 2018. (MINA) - Susretom u Bijeloj kući Reisu-l-ulema je jučer nastavio radni dio posjete Sjedinjenim Američkim Državama. Delegacija Islamske zajednice je imala priliku sastati se g. Williamom B. Berkleyem, direktorom Ured za evropske poslove u Vijeću za nacionalnu sigurnost.
Mrsvam bilo 1942 godine netreba ni danas ni sutra.
Jedino zajedno mozemo nesto. Kako sad stvari stoje...........vrlo brzo cemo izgubiti i ono malo sto nam je ostalo.
Samo nastavite tako pa necemo imati vise nista, ni naciju ni vjeru ni drzavu ni zivote. A nasi politiari....doslovno sve.... Jos malo pa ce nas pojedinacno prodavati. Ljudi progledajte i pokrenite se. Nece vam ni politicari ni vjera ni nacija omoguciti bolji zivot nego vi sami. Svi samo pametujete a vecina...radije prevariti nego posteno zaraditi....... Zaboli me tko je Bosnjak, Srbin, Hrvat, Musliman, Katolik, Pravoslavac ili nesto drugo. Budite normalni i ujedinite se kao ljudi.
dabogda šćeri da te iko uzme normalan,puna avlija obavještajni službi
Svaka normalna drzava tezi ka EU i NATO paktu , bio sam i i u Poljskoj i Madzarskoj a i Rumuniji 80 tih godina kao i sada prije nekoliko mjeseci , iskreno razlika je ogromna , a tih 80 tih svi su kukali na ruse posebno madzari , ja mislim samo ludak moze sa rusima jer su i sami rusi barem njih 80 % bijeda a posebno bjelorusija bijeda i uzas , dodik samo lozi narod da dobije jos jedan mandat za lopovluk
Osim klasicnog "preseravanja" vecina s komentarima dokazuje da smo totalno glup narod bez obzira na vjeru i naciju. Umjesto da svi zajedno nesto napravimo pustamo da "NASI" politicari od nas rade budale i tako zaradjuju. Imamo sve mogucnosti da od BiH napravimo nesto prepoznatljivo. Ovako smo prepoznatljivi da na moze j...i kako ko hoce. Svi se kunu u svoj nacionalizam i religiju a samo gledaju kome ce zabiti noz u ledja....a sve pod istim izgovorom....ja sam ovo ili ono.........
Pricamo o ruskom i turskom utjecaju, a u prodavnice, pored hrvatskog i srpskog, u medjuvremenu stigao i slovenski vocni jogurt za marku ... Pozdrav malinarima ...😓
Pozdrav i za bosanskog covjeka i za bosansko voce, za sta li vas evolucija dade, ako Boga vec poricete ... 😊
Trijalizam... tako rekuć. (:
Bolje pustat Turke,znaju bolje teren od Rusa☺
Cestiti brat Vladimir Vladimirovic je dobio glednu vatikansku nagradu SVETI ASISI , tome ne treba dodati ama bas nikakav komentar kad je u pitanju moralni INTEGRITET naseg uvazenog BRATA !!
ovaj komentar koji pljuje po svima je jako poražavajući. siguran sam da ne profitiraju svi pod okolnostima u kojima se nalazimo. mafiju treba hapsiti, a to su političari koji su svoje familije jako lijepo osigurali. Naša mafija od Turske i Rusije dobija potporu jer na našu štetu se njima izlazi u susret. Propagiramo njihove interese na svjetskom planu i time sebe izoliramo od investiranja i normalnih odnosa sa drugim nacijama.