Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne saljite vise testove , ovim nasim treba pola godine da potrose ovih 7500 testova kako su krenuli po 100 komada dnevno rade. Ko zadnji ostane nek ugasi svjetlo.
@BiHmaster pa ko če testirati nije to umočiš u vodu i izvadiš i kažeš pozitivan 👍
Sebijaaaaaaa, sto si obmanula javnost da ce stici150 000 testova?
fakat' gdje je tih 150.000 narucenih
A brasbo za narod besplatno... mamicu vam lopovsku
UEA nije poslala pomoć i mnogi daju komentare. Ali niko se ne upita da je to greška do ambasadora , jer treba da se obrati državi UEA za pomoć. Država UEA ne može znati da treba konkretna pomoć dok se ambasador dotične države i ministarstvo vanjskih poslova ne obrati i zatraži pomoć.
Ovo je oprema za SDA kadar i njihovu obitelj mada i njma neće biti dovoljno.
Ovih 7500 testova ime može biti naredne tri godine...
A of UAE samo selam
Zasto brisete komentare vi iz Klix-a, pa gori i stetniji su vasi clanci milion puta. Stranacka manipulatorska mafijo
Dosta više testova, da nema testa nebi ni imali epidemiju.
Gdje su 170 000 testova za koji ste izdvojili ogromni novac iz budzeta? Ako niste kupili testove jeste li vratili novac nazad ili ste ga "preusmjerili" na potrebnije lokacije?
Hvala im nisu morali nista, a ovi nasi politicari i vjerski poglavari sto se ljute na druge jer prosenje vise ne prolazi, otvorite svoje riznice unutra je svakako nase bogatstvo
Jel ovo ono sto je obezbjedili ublehaner Komsic Ahahaa
Hvala vam! A divlji beduini mogu odj**t!
Sta kate dodik za ovo? Razlika se slikat pred punim transporterom sa vrijednom pomoc nego pred sleperom sa jednom paletom pomoci od vucica! Ni rijec od fasista iz snsd-a
Nemojte se slikati nego to dijelite i testirajte i trazite jos pa naj gora je bih u regiji po broju testiranih