Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On kao i svi ostali političari iz RSa samo koče BiH u svakom pogledu. Znaju da su naši političari nesposobni i da će bez OHRa lakše da nas koče i uzimaju BIH i Federacija propadaju a RS napreduje. Kad potpuno unište FBIH i ideju o jedinstvenoj BIH, onda će se samo spakovati i otići u RS koja će onda tražiti samostalnost. To im je MASTERPLAN LP
upitno je koliko je dobro da je jos i formalno ziva sa mentalno defektnom vladajucom postavom i to 6torostrukom
@Al Capone- svaka cast! @nacionalisti svih boja- nacionalizam vas nece nahraniti niti vam dati placu (osim pred izbore kada su neki placeni da zakuhavaju i potpaljuju mrznju)... i na kraju... ma*edite*ovna!!!! (izvinjavam se svim pristojnim ucesnicima diskusije i onima koji citaju!)
Ti si jedini defekt u ovoj prici krkane Laktaski. Pali traktor i jebi se
Problem? 26.03.2009. u 18:37 ,,,,.Potpisujem svaku tvoju riječ
da znaš kakve ti moždane defekte imaš?!
TO je u potpunosti tacno;gos.PREDSEDNICE ! i ONI to znaju isto kao i TI, Samo im smeta sto to ti stalno ponavljas.Zato prodji se toga,radi pametno,casno i posveti najvise paznje licno za svoj narod i dobro pazi da nista ne potpisujes sto je protiv REPUBLIKE SRPSKE jer svati da je to samo tvoja REPUBLIKA i tvoga naroda i nicija druga ,A to sto drugima smeta to je licno njihov problem.Kada im je smetala JUgoslavija u kojoj su zivjeli kao bubreg u loju,pa su je unistili ,sta se onda moze ocekivati i pogledati za SRPSKU REPUBLIKU koju su licno oni i stvorili i svim srcem zeljeli a sada im smeta kao i YU-sl-vi-a.A sama BiH je presretna sto je IMA,kao najveci dobitnik od svih republika divne Yugoslavije!!!!!!!!!!!!
Najrealnije bi bilo kada bi se podjelila,svakom svoje i kraj problema,a to je izgleda neizbjezno.Koliko god Bosnjaci bili protiv togai to je prirodni proces koji se uvjek desava sa drzavama,tako nastaju nove,tako se raspdaju stare to nije nista novo,a BIH je zrela za tej dogadjaj.
@Problem?, Kad bi se ukinuli entiteti, garantujem ti da bi i problem, kako ti kazes, \"temeljnih naroda\" nestao. Kako? Tada bi u Bosni i Hercegovini poceli zivjeti gradjani Bosne i Hercegovine: BOSANCI I HERCEGOVCI, a njihovi bosnjacki, srpski i hrvatski KOMPLEKSI bi se postepeno povlacili u U TOPLU I INTIMNU ATMOSFERU njihovih domova. I, eto normalne drzave i normalnog zivota za sve!
Problem BiH je samo jedan: To sto Bosnjacka politika zeli BiH ekskluzivno pod vlastitom kontrolom. Svi konflikti u ovoj zemlji su nastali na tome a to ce biti izvor stalnih tenzija i u buducnosti. Sve i da se ukine i RS i Federacija ovaj konflikt se ne bi rijesio...sve dok se ne napusti teorija da na ovom prostoru postoje \"temeljni\" narodi.
Prodajem kvalitetan whisky koji daje osjecaj opustenosti i topline, a istovremeno lijeci od patoloske mrznje, genocidnih poriva, panicnog straha, osjecaja nemoci i krivice, te ublazava znojenje i trzanje u snu. Ovom gospodinu, gore, poklanjam cijeli karton da ga oblije sladostrasno blagostanje, a ostalima 10 KM/l, fco.kupac. Adresa: Jedinstvena BiH@bez entiteta.com
iako je jos uvijek nezdravo rjesenje, vjerovatno je bolje nego ovo sada
Posto kod nas sva tri naroda moraju biti isto predstavljeni onda jedino rjesenje vidim da i u svakoj politickoj stranci treba da bude ista kolicina Bosnjaka, Srba i Hrvata, na taj nacin bi se rijesili primitivnih nacionalistickih stranaka i nijedan narod se nebi mogao buniti da je ugrozen.
Politicari nisu sami dosli na vlast. Neko ih je morao demokratski izabrati. Problem je sto je veliki dio naroda cine promitivni i neobrazovani. 14 godina nakon zavrsetka rata, ekonomsko stanje se p opravilo za 2%. Zbog toga, ja mislim da je realno reci da niko ko je danas ziv nece dozivjeti da se stanje bitno pomjeni. Ko hoce da vjeruje u bajke, neka misli drugacije.
....ili mozda oni koji su ih tamo (na vlasti) stavili ?