Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zemlja gdje se čeka 3 mjeseca na magnetnu, slobodno se može reći da nema ništa. Poslije 3 mjeseca kažu ti ovo je za operaciju, trebate vaditi nalaze. U normalnom sistemu bi te valjda odmah zadržali, izvadili nalaze i odradili ništa. Dabogda nikom ne trebala pomoć naših ljekara.
Pa mi u svemu trazimo spas u drugim drzavama.
Bitno da bošnjački političari uvijek drže lekcije Hrvatskoj, a nesposobni da nešto naprave za svoju državu.
Da li je istina da KCUS vise nema patologa?!
Pitajte Sebiju zašto!
A gdje ova drzava nije zakazala???
Čuj država, pa ovdje od 1992 ne postoji država.
Ali je zato vjecna studentica ustedila puno para. Naravno to ce potrositi na svoju odjecu tasne, automobile ali nema veze.
Zna se ko je vodeći na svijetu u darivanja organa.
Radili bi oni ali treba cijeli lanac podmazat
Izetbegovici udali kcerku za makroa. Krv ti h_bem.
Fale obavezni lijekovi za Hemodijalizu, ljudi ih kupuju sami , od 3 sestre koje trebaju biti prisutne , jedna nadgleda a 2 piju kafu ujutro, o kojem kadru se prica kada ono osnovno nema?
SVE JE ONA NEMAM PROTJERALA!!!! (SREDNJA MEDICINSKA ŠKOLA)!!!!! 😁😁😁😁😁 A MI GRADJANI SMO STOKA ŠTO OVO SVE DOPUŠTAMO!!! NEKA!!!! TEK SADA NEKIMA DOŠLO IZ GUZICE U GLAVU!!!! 😁😁😁😁😃
Eto cim se vi bavite samo budalastinama od koje niko nece imat koristi. Sebija je uredno i u roku zavrsila fakultet, diploma kao i ocjene su validne. Samo kmecite nista drugo vam ne preostaje💚
Ima li nešto u čemu ova država nije zakazala?! Kad imamo neuređenu i nefunkcionalnu državu. Upravu je Dodik, treba nam Dejton II nakon što ukinemo Dejtonski sporazum. U tom Dejtonu II treba ukinuti entitete, kantoni kao teritorijalne jedinice mogu da ostanu ali će ih biti puno manje, i oni neće biti po linijama bivših entiteta Federacije i RS-a već će biti izmiješane teritorijalne jedinice čija će središta biti veći gradovi u BiH. Donijeti zajednički Ustav Republike BiH.
jesu pevali prapradjedovsku vostani serbijo