Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas mi je zao Bakira i Silajdzica i ostalih SDA i SBiH politicara koji su , poslje ovakvih krimoradnjih koje su radili i dalje rade u BiH, smatrali pronaci spas u Turskoj, koja im je izgleda sada okrenula ledja. I ako su se toliko trudili da nauce turski jezik, djecu su slali na skolovanje u Tursku mislim da im taj jezik vise nece biti potreban. Kome li ce se sada okrenuti ovi nasi talentovani krimpoliticari, jer se blizi vrijeme davanja racuna! Gdje ces Bakire?
Nesto nam je i uspjelo pokraj ovih vjecitih opstrukcija i guranja nacionalnog interesa tamo cak i gdje mu nije mjesto.
Rekoh: prvo Meron, onda sporazum sa Turskom da nemaju gdje tražit utočište, ovih dana bi mogao i Bramertz, pa onda: neka hajka počne. Zbogom kriminalci, zbogom skauti iz Gornje Maoče.
Cudo nisu SDA-ovci pokusali ovo opstruirati jer bi mogao veliki dio njihovog clanstva biti pogodjen zbog potpisivanja ovih ugovora.
Uh ,kad krene raja sa carsije za Tursku sa pjesmom: ''Turska majko eto naske tebi, mi smo tvoji,Siptare odhebi.''
Jel' tu pjesmu uz gusle pjevaju turska kopilad?
Odlicno, da ne mogu ovi lopovi iz SDA i SBiH bjezat u Tursku nakon mandata a kad im se otkrije neki kriminal ( a kad tad ce se imati osnove za krivicno gonjenje sigurno) a da onda Turska nema osnov za izrucenje. Sad ce imati.
Ja se samo nadam da ce ovo uspjeti.... Puno je njih koji su vec spakovali kofere za bijeg...
Mnogi SDA- ovci, i SBiH-ovci su tamo stanove pokupovali, bas iz tog razloga da mogu kidnuti tamo, ako budu krivicno gonjeni.
Gdje li ce sad BAkir i kompanija iz SDA da bjeze.Silajdzic je pionir koji im je otvorio put za bjezanje u Tursku,ali eto polako im se zatvaraju sva vrata.
SUPERISKA ,JU...HU..! Sada po tom ugovoru mozemo exstraditovati sve Muslimane iz BiH za Tursku,kao sto je Obrenovic svoje muslimane iz Srbije preteslimio Turcima u BiH . ALHAMDULLILAH !
Gdje je Bake lopov da opljacka turke???
Sad ce on, kao aladin iz carobne lampe, ne propusta taj priliku don't worry :)
Daj stipu lopovluka vise, jel Zika robija 40 ili 50 ???