Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slika sve govori,nigdje bosanske zastave
ovaj Dodik kako sjedi koda je došao mladu da prosi.😀
vucic bugojanac i duduk laktasenko,sta rade u tudzoj zemlji serbiji.
Sto ih uopce morate spominjati i kaciti ovdje.
Sta ce ova dva debila na klixu, nas ne zanima njihov gay odnos da ne kazem pedirtosi.
U Bosni zive Srbi i pre nego su nastali muslimani. I sad vi njima branite da imaju dobre odnose sa svojom maticom. Pa to sto se ne osecaju dobro u ovakvoj Bosni je pitanje za politicare koji nista nisu uradili da zemlju ucine boljom za zivot svih,vec opstaju na sukobu stalnom. A ko vam se mesa u vodjenje Federacije?Pa ne mozete vlast napraviti,sve je puno partijski nesposobnih kadrova koji upropastavaju sve preostalo.A onda krece prica da vas neko sa strane ugrozava.
Hahaha, Dodiku stavili zastavu Srpske, a na ulicama Beograda BiH zastavu. Komedija jbt
Balkan apstraktni simbol nasilja, nestabilnosti, lidera mitomana.
Kraj ovakvih prijatelja ne trebaju nam neprijatelji.
Ljudi moji o kakvim odnosima se priča? Jedino dobro je da se ne ratuje. Pa oni su agresori bili. Pobili su toliko nedužnih ljudi. Nikad tuj nema pomirenja to je jasno ko dan.Pogotovo zbog ovog glavonje,vola ,oprosti životinjo.
Ajde na stranu Bakir Zivkovic Smederevac , ajde i ovaj ljakse Dodik šatordzija , ali Komsic pijandura ... e to mi nikada nece biti jasno . Jutro brate mili na izbore dolazi mrtav pijan da glasa za sebe . .Da ga jebes na sve strane ne razumem ... Objasni ti meni , ne razumem .
Sta ti pricas , a Srbi najveći alkosi.Kad naručiš ujutru kafu umjesto podrazumjevane čaše vode dobiješ rakiju.
@Raspad (sistema) evo da ti ja objasnim. Komšić i mrtav pijan je bolji od izdajnika Dragana. Iz više razloga. Da je Dragan i minimum radio za sve građane u federaciji bio bi izabran.. Ali ovako će se još dugo načekati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zar tu ne treba da sjedi predsjedavajući predsjedništva?
Sve vrijeme pricaju protiv turaka i dosli turci docekali ih ko da su braca....toliko o ova dva prdjednika hah
Izbori na Kosovu pokazali su da je kosovsko društvo daleko zrelije od nas.Pametan narod koji Haradinaja i Veseljija posla u istoriju jer im je dosta hulja i ratnih profitera. Kod nas hulje i profiteri, zlikovci i zločinci Dodik, Bakir, Dragan, kao i kamara ostalih , nas karaju tries godina.
@PredsednikXMileDodik .. pa to sam i napiso. A sad ko god je stvorio ona postoji zahvaljujući najviše Vučiću
Opet neka gej parada koliko se vid na slici...