Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa Srbija je najveca katastrofa koja se desavala BiH u zadnjih stotinjak godina !!!!! I sad ce oni u buduce da nas spasavaju od samih sebe lol !!!!!! SIKTER
m.rs!! kakvo dobro nama moze doc\' od srbije, jel, ha?
Pa *izda vam *aterina jadna. Citam ove komentare i nemogu da vjerujem ocima. Ovo je dobro za sve, krkani napaceni oni zadojeni.
Bosnjaci su spremni pomoci samo u slucaju ako katastrofa nije dovoljno velika, da je uvelicaju.
\"Prijatelje drži blizu sebe, a neprijatelje još bliže\".
pored ovakvih prijatelja kome trebaju neprijatelji?
ma ovo je samo predstava za ove iz EU nema tu nikakve realne suradnje , jos je rano za ovakve stvari.
Uklapaš se u vic zaostalo dijete...smiješan si
@ Bošnjak - pričaju i Englezi viceve o Škotima i Ircima, uglavnom ih bojeći sopstvenim karakteristikama. Tako to rade sve bjelosvjetske ubice i kriminalci, želeći skrenuti pažnju sa sebe. Ne bih se ja previše brinuo zbog tih viceva, a uostalom svi oni prije ili kasnije dođu u Bosnu da traže tatu ;)
mah.....šupljina
Jadna mu je majka kome Smrdi pomažu...
Mi smo Mujo i Suljo...ne pričaju se džabe o nama vicevi ba...mi smo najgluplji narod u povijesti,priznam!
OVO POTPISIVANJE JE P R V A KATASTROFA. KO CE NAM TU POMOCI???
Sad može i vojska srpska banuti kad joj zatreba, pozivat će se na ovaj sporazum, garant!
ucjenjeni p.e.d.o.f.i.l i ratni zločinac koje društvo hebote ala cepa ovaj SDB a braćo
Dacic je do juce sa Milosevicem pravio genocid u BiH i danas je dosao da opljacka BiH jer treba podazati Balkanski protivpozarni centar u Nisu ...treba Bosna dati 10 000 000 KM. Srbiji a za Ahmetovica to je dobro jer cutuk nejma glave za razmisljanje o strategiji zavisicemo od neprijatelja sami sebi jamu kopamo....