Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi ćemo izvoziti Srpske Devojke Sisate ili ti ga silikonske ljepotice
Hajd možda nam ljudi pokažu kako ekonomski da stanemo na noge (najbolji mogući način da pošaljemo naše prelijepe djevojke na rad u zapadno evropske zemlje) može se mnogo toga naučiti od Rumuna, njima netrebaju vize za Evropu jer su već par godina članice EU, samo naprijed, veliki korak za BH politiku :)
SUPER, JEDINI ISPRAVAN POTEZ MINISTRA, VIDI SE DA MI ISTICE MANDAT I DA TREBA DA OBEZBJEDI SVJEZE RUMUNKE. AFERIM
posjetit da je rumunija ucestvovala na agresiji nad bosnom hercegovinom ko i u etnickim ciscenjima, genocidu, sisematskim silovanjima i protjerivanja bosnjackih civila u bosni i hercegovini! gdje je pravda i istina?