Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naravno tu su kumovali susjedi da jos iskorite koju godinu, a nasi jedva docekali da bi manje radili.
Sanjam o danu kada ce SIPA upasti u prostorije BHDCA i kada ce na ispitivanje odvesti Ratkovicu, Šimunovića, Đelu, Gavrića i ostale istaknute članove njihove zločinačke grupe...
Samo kukate UPM zna ko rec ajmo pit
nije ništa čudno kad nam državu predstavljaju petokolonaši kojim je draže da nam komšije uzimaju dobit od vlastite zemlje. Njima vlastita zemlja valja samo akd je dobijati plate i dnevnice.
cuj ne radi softver? ko je to reko\' Josipovic ili Tadic,ili su to dogovorili u Karadjordjevu?
jesi ti tako prirodno gloop ili si ishao na neke kurseve..!? da ti malo objasnim: -dzamije se ne prave iz drzavnog budzeta -dzamije ce se uvijek praviti -ti i tebi slicni ne mozete srushiti koliko mi mozemo napraviti ishta jasnije kabadahijo!?
Bosna i Hercegovina ovakva kakva je cudo da uopste i postoji. Ovo treba preorat,posut katranom,zapalit i na novo sve izgradit. Smrdimo svi do jednog. Sta?Nisam u pravu? Uvjeri me u suprotno.
Ovo treba da istraži 60.minuta a onda da proslijedi tužilaštvu!
hehehhe...ne valja soft...opravdanje mu daju oni koji se boje soft-a...problem je u ugovoru za onuku kontrolora koji je dat firmi registrovanoj za IZDAVAČKU djelatnost...kao da će obučavati tiskare = FILEDATA http://www.burza.hr/poslovni_subjekti/subjekt/52864/?PHPSESSID= http://www.idoconline.info/digitalarchive/public/index.cfm?fuseaction=serve&ElementId=292588
amomimni...reklo bi se da poznaješ situaciju u kući, hehhehe!
pa koliko to treba da se kadar iskoluje 20 godina?Nesposobni idioti.
A komotno ste mogli predati AKL Banja Luka da kontrolise nebo iznad BiH samo tesko vam izdvojiti za rada koji kontrolise preko 5000m ;)
Nečuveno je da jedan direktor daje ovakvo nebulozno objašnjenje! Svako zna da se isporučilac usluge ili opreme ugovorom obaveže kada će uslugu isporučiti. Druga je stvar ako BHDCA nije uradila scoj dio obaveza. Ovo je posao za državno tužilaštvo i istražne organe! Kontrolori letenja su edukovani a zbog činjenice da ne vrše praktičnu kontrolu , svakih 6 mjeseci odlaze u Beograd na potvrdu certifikata, što se dobro plaća. Kratko jasno, ne može direktor biti amnestiran, HITNA istraga!
Hvala na objasnjenju
Čuj softwer nije profunkcionisao za svo ovo vrijeme??? O kako smo mi samo nesposoban narod pa to je žalosno do bola! :(
Druze, ti si skroz polupao loncice, THY je vlasnik 49 % BH Airlinesa koji je avio-kompanija. A, kontrolu zračnog saobraćaja treba da vrši ANSP (Air navigation service provider). Kontrola letenja unutar svog zracnog vrši nadzor nad avio kompanijama koje lete tim prostorom, pa tako i nad THY i BON.
kako nema kadra, ako je THY suvlasnik, imaju oni kadra dok se nasi neobuce. Nizasta nas bog nije stvorio osim da propadamo i da nista nemamo.