Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je, ne dobro, nego odlično! Akcija je za pohvaliti. Krijumčare treba kazniti i krijumčare treba natjerati da progovore kome su sve prodavali svoja "umjetnička" djela. Da kažu kome su sve prodavali diplome. Strašno je da se krivotvore policijska dokumenta! Sve je strašno, pa da nam o sudbini odlučuje i neko sa kupljenom diplomom bez ijednog dana škole. Da sudi sudija sa kupljenom diplomom, da liječi ljekar bez medicinske škole i medicinskog fakulteta itd. Ako tužilaštvo u saradnji sa policijom ne utvdi ko su krajnji korisnici, ništa od posla. PS Kao da je u članku pisalo i krivotvorenje raznih diploma. Sada tog dijela nema. Čudno.
Samo naprijed
Trebaju početi da hapse ove na vlasti to je organizacija,jos imaju i 8 miliona pijuna koji ih podrzavaju
Fatajjj bagru
Ma dokle više, više ne možeš ni pošteno kriminalom da se baviš ako si Hrvat u ovoj zemlji, sad nas još naša MATICA proganja i pomaža ovim zaludjelim majorizatorima, EU pomozite, svijete vidišli do čega je doveli sistematsko progonjenje poštenih Hrvatskih kriminalaca. P.S. Samo hapsi nepitaj za ime, jer ne možese više disat, od "uspješnih" kriminalaca, sjecikesa, dilefa, automafije, ove-one mafije, pucača. Sigurn sam čini mi se bio u ratu, sad kad odem napolje molim Boga da se živ vratim porodici.
E koje smislio naziv akcije svaka cast :) kod nas umjetnici sjede po drzavnim institucijama,a niste trebali ici bas prekogranice jer sve nabrojano za sta se terete imate u obadva entiteta,i to dosta vise od 11 osoba..
wake me up before you go go :)
Vjerovatno :) a mozda se dobije i dnevnica za sto bolji naziv..
NAPOKON SE HAPSI HERCEGOVAČKA MAFIJA PO RVACKOJ
Posavina u Hercegovini ...? ?? ?? ?
Nije al jesu kriminalci