Renzo Daviddi
0
BiH gubi vrijeme
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Renzo Daviddi, uzmi Srbe i ti se sa njima dogovori. Pa vidi u Srbiji kako se podnose međusobno, sa tim nema dogovora, nego čizmom na glavu i nek te sluša.
idi u 300 !!!
PA NARAVNO DA GUBI VRIJEME KADA VEĆINSKI NAROD IMA PODANIČKO ZATUCANI MENTALITET ZAOSTALE KASABE,ŠTO GA VIŠE MLATIŠ I UZIMAŠ MU ON TE BOLJE SLUŠA. DA JE OVO NORMALAN NAROD DAVNO BI BIO NA ULICAMA I SRUŠIO VLAST KOJA SEBI DAJE OGROMNE PLATE I UOPŠTE SE NE BRINE ZA SVOJ NAROD ZA PENZIONERE I NEZAPOSLENE. STOGA MOJI BOSANČEROSI ŠUTI I TRPI. P.S. IZREKA: GLUPI BOSANAC-FAKAT JE TAKO.
storemaj, rise u svoj tanjur !!!!!!
-Odakle se ovaj Remzo izvuce i on nesto Pametuje ,Bosna je izgubila 19.god- -stradanja Genocidi ,znaju se krivci i (MZ),ne kaznjava srbe Genocidne.
ReMzo, je.bi se i ti i ta tvoja licemjerna EU
A gde je taj pametan narod?
pa naravno da gubimo vrijeme, nemoze normalan narod da dise od nacionalista !!!!
@ ares.kane idi u 100 p m :)
Dobro jutro Renzo, ti da nam to ne rece ostali bismo uskraceni za jos jedan pametan savjet. Nosi se u 3 p.m.
Nece biti rata jer nije jos proslo 40god od proslog...
A gde bi to mi trebali da zurimo? Ma jedva vi nas cekate...
srbi smrde..
Na čemu si ti jarane ? Pošalji malo...
imam čudan predosječaj.... uskoro je 100 godina početka 1 svj. rata... prije 100 godina kuhao se Bosanski Lonac a vatru su palile velike sile...:-) danas se kuha lonac i več ključa...a koliko vidim a nadam se da je pogrešno nešto slično se sprema... a nažalost historija se ponavlja... dalli su novi Franc i Gavrilo na pomolu???!!!