Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glasajte za Srpsku Demokatsku Akciju na celu sa SLOBOM TIHICEM i obecavamo, smrzavati ce te se ponovo.
Glasali ste evo vam ga. Da ima iko iole pametan ovakvi primjeri problema sa asom bi bili smjesni. Prvo imamo svoj vlastiti ugalj a nafra nam pliva po livadama. Mozemo se grijat na nju i na ugalj za 3 puta manje para. No ova vlast udara reket svakom gradjaninu svake zime jer je grijanje nesto sto svako od nas mora imati zimi. I komentar nase stranke je potpuno na mjestu no vazda ima glupana kojima samo kazes da je to jeftini marketinski trik i oni odma odu natrag u svoje stado da bleje. Jest to je trik nije to stvarno. Niko se ne smrzava nasa vlast je sposobna, imamo plina na sutanje to sto oni pricaju to je supljak nama je super.
Ne pruzaju pomoc starijim. Tacno, mom tati Muharemu rahmetli, je pozlilo uvece. Pozvali smo hitnu pomoc, dezurna ljekarka Dijana optuzila nas je da \"hocemo da na njih da prebacimo brigu o starom covjeku\" . Vratili su kuci moha tatu i iste noci je umro
ova bosna je kao kuba. ne zna se ko koga j***. a ovaj jadni napaceni narod se vise navikao na patnju, i ne vjerujem da ce nam biti dobro bez nje.
@citizen..Da u pravu si da kritika tjera ljude na promjene ali u nekoj normalnoj drzavi.Kod nas se na skupstinama u lice govori ko je koliko para ukrao i dalje nista,treba delati ,a ne kritikovati na prazno....
Nekada poslije rata je neko orkestrirao izradu strategije grijanja sarajeva i umjesto stvaranja alternative tj izgradnje termoelektrane negdje izvan sarajeva na ugalj kojom bi bili korišteni resursi koje ova država ima i kojima bi omogućili bolje uvjete za naše rudnike, mi smo ( neki do tada u energetskom sektoru nepoznati doktori nauka) se opredjelili za uvoznu sirovinu tj plin. oni su za nas izabrali da se grijemo na tudje gorivo i to pod isprikom zagadjenja, kao da nije moguće napraviti dimnjake kojim se prečišćava dim. oni misle da su svi u ovoj zemlji laici. nadam se da će neko bar pronaći odgovorne za takvu strategiju pa da nam danas kazu zasto nemamo grijanja ili alternative kada imamo sopstvene rude. ili su pak mislili da ce zrak biti čišći kada se stanovništvo ovog grada smrzne.
HAJD NE SERTE I SVI NA ULICE PA DOSTA JE VISE .........................ZA KOG OVAJ NAROD GLASA STVARNO NISMO NORMALNI................TREBA DZUKELE ISTJERAT NAPOLJE
Sve to stoji što kažu, ali nek pogledaju sebe (naša stranka) šta onaj njihov B.Bajić radi,to sigurno znaju-čisti lopov
gadno, da gadnije ne može...
Sta ces ispitati dublje, nema para i odredjuju se prioriteti, ja to znam vec godinama.
Ništa ne može ni zima našim mudrijašima, pametnjakovićima, zlobnicima... Pa gdje se napajate tolikom količinom zlobe i otrova koji sipate. Mislite li da ste pametni? Može li se IŠTA napisati bez vaših primitivnih komentara. Npr. @ZZZ Kako god je obojen članak, skupljanje političkih poena kritikujući vlast je i zadatak i legitimni vid (jedini) borbe opozicije. Treba da vas je sramota ! Pokušajte napisati nešto pametno, predložite o prepametni za tastaturama.
tacni navodi za Hitnu pomoc , to treba ispitati malo dublje
Ovaj clanak je totalno politicki orijentisan,ne kazem da je neistinit ali na muci ovog naroda ta ;NASA STRANKA; kao hvata neke poene tim sto kritikuje druge. Da je i ona na vlasti isto bi bilo,nijednoj stranci ne vjerujem samim tim sto je stranka.Pola Evrope nema plin i kao Bosna je trebala to da predvidi,mozda kod Emke gatare da su isli,....Mrzim ljude koji se na tudjoj nesreci dize i duva,kao ono \"eto jesam ti reko,ovo,ono i ta sranja......
Da, pa hajde recite sta vam od nas treba, sta mi mozemo uraditi - vi pocnite nekako, a ne da se opet zavrsi samo na toj vasoj prici !
Odlicno napisano, samo jos da velika vecina nepismenih, polupismenih, te nacionalno i vjerski zaludjenih gradjana(cesto ne svojom krivicom!) to sve skonta, i odbaci ovu lopovsku vlast, jer sada vecina tih takvih ima razmisljanja tipa-\"suti dobro je da ne puca\", i \"bolje da me moji pljackaju nego oni drugi!\"