Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NE MOGU DA VJERUJEM;OVO JE PARODIJA NA \"VECERNJU SKOLU\" AL ZA OZBILJNO HAHAHAHAHAHAH NE MOGU DA VJERUJEM DA JE NEKO MOGAO NAFURATI TU OMLADINU NA OVAKO NESTO SAMO NAPRIJED MOMCI KEEP UP THE GOOD WORK :-)
hahahahahahahahahhahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
eeee moje budale
zar ne shvatate da je eu smisljena da bi profesija \'politicar\' imala nekog smisla jer je to ustvari samo imaginacija, zavaravanje sebe i drugih da je sjedenje i prenemaganje korisno...
Prosto nevjerovatno kakav naslov. Još jedan dokaz kako nas pomažu i ulažu sredstva, pa i u gluposti poput ovih od kojih niko nema koristi. Tako nam i treba, kad imamo političare zaokupljene sobom, narod koji ih bira i ne vidi ništa dalje osim nacionalne ugroženosti, a ovi se igraju sa nama, ulažu novac u projekte koje i zovu igra.
Konacno!
Pa kako imate obraza stavljati ovakve naslove ccc
samo u igri i moze....